3 categorii de rochii elegante pe care trebuie sa le ai in garderoba

In garderoba ta ar trebui sa se regaseasca macar trei tipuri de rochii, pe care sa le poti purta la diverse evenimente. Vorbim despre rochii elegante, pe care le poti achizitiona din magazinul online Trend Land. In continuare, iti vom prezenta doar 3 dintre aceste modele si speram sa te ajute pentru a-ti gasi inspiratia la cumparaturi si la compus tinute pentru diverse evenimente. 

 

Rochiile in nuante de rosu 

Orice doamna sau domnisoara trebuie sa aiba in garderoba macar o rochie intr-o nuanta de rosu. Acestea se potrivesc aproape la orice eveniment si sunt usor de asortat. Este bine sa iti gasesti nuanta potrivita de rosu, care sa iti complimenteze parul, pielea si ochii. Unor persoane li se potrivesc nuantele calde de rosu, pe cand altora li se potrivesc nuantele reci de rosu. Poti purta rochii rosii la nunti, la petreceri aniversare, chiar si la petreceri de botez sau la petrecerea pe care o organizezi cu ocazia zilei tale de nastere. 

Recomandarea noastra este aceasta Rochie de ocazie din tull rosu cu imprimeu auriu. Asa cum poti observa, este o rochie deosebita, care va atrage toate privirile si pe care cu siguranta o vei purta cu mare drag. 

 

 

Rochiile croite in clos 

Cand ai purtat ultima data o rochie croita in clos? Sau o fusta cu aceasta croiala? Astfel de piese vestimentare sunt ideale pentru orice silueta si au o eleganta aparte. Rochiile in clos pot fi purtate chiar si de catre femeile insarcinate, care nu vor sa impartaseasca momentan marea veste, deoarece camufleaza perfect burtica. 

Fiind foarte elegante, rochiile croite in clos pot fi purtate la orice eveniment, atat de zi, cat si de seara. Opteaza pentru o rochie in clos ori de cate ori iti doresti sa fii o aparitie eleganta, fara pic de efort. Sugestia noastra este aceasta Rochie eleganta neagra cu broderie si cordon in talie. Fiind o rochie neagra, este simplu de asortat, astfel ca nu trebuie sa iti faci griji pentru nimic. Este o rochie nepretentioasa, ce poate fi purtata aproape la orice eveniment de seara. 

 

 

Rochiile cu imprimeu florale 

Nu in ultimul rand, trebuie sa discutam si despre rochiile cu imprimeu floral. Acestea nu se vor demoda niciodata si pot fi purtate in orice anotimp, cu toate ca iti sugeram sa porti cat mai multe pe parcursul verii. Se potrivesc in special in timpul zilei sau seara le poti purta la evenimente mai putin formale, organizate in familie. Astfel, iti recomandam o Rochie alba cu flori maxi bleumarin si roz. Aceasta are o croiala dreapta, ce avantajeaza orice silueta si poate fi asortata foarte usor. Este croita din stofa usor elastica, prezinta un decolteu rotund si se inchide la spate cu un fermoar ascuns. 

Speram ca ti-au placut recomandarile noastre de rochii pe care orice femeie ar trebui sa le aiba in garderoba. Te asteptam in magazinul nostru online pentru a le comanda!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș