3 modele de rochii office potrivite oricui

Vestimentatia adecvata este esentiala in cazul unei persoane care lucreaza intr-un mediu organizational in care aspectul poate lasa loc interpretarii. Unele institutii si companii sunt mai flexibile si nu impun un anumit cod vestimentar, ci traseaza anumite recomandari, pe cand altele ofera chiar si varianta unei uniforme (desi tot mai rar astazi). In timp ce unele companii mai accepta si anumite compromisuri, cum ar fi o vestimentatie casual, majoritatea opteaza totusi pentru tinute office. 

Cu toate acestea, nu ar trebui sa privim tinutele office ca pe niste tinute monotone, rigide sau fara personalitate. Din fericire, nu trebuie nici sa adoptam culori neutre sau sa nu ne imbracam cu diverse imprimeuri, deoarece astazi sunt disponibile numeroase articole vestimentare, ideale pentru a crea tinute office deosebite. Uita de sacouri plictisitoare sau de culori inchise, cum ar fi negrul si bleumarin: alege si alte culori, texturi, imprimeuri si vei observa ca vei primi complimente pentru alegerile tale.

Uita de tinutele care au devenit rutina si alege rochii office moderne, care iti vor pune in evidenta silueta intr-un mod decent si feminim si care te vor ajuta sa te exprimi asa cum doresti din punct de vedere stilistic. In ceea ce priveste lungimea, cel mai bine este sa alegi rochii midi, dar care pot avea un slit discret la spate, cat sa iti permita sa mergi fara sa te incomodeze si care confera rochiei un plus de eleganta si mister. In cele ce urmeaza, iti prezentam trei modele de rochii office, ideale pentru oricine si pe care le poti purta cu drag, fara sa iti faci probleme ca nu s-ar potrivi codului vestimentar! 

Rochia cu buline

Unul dintre cele mai frumoase tipuri de imprimeu este fara indoiala cel cu buline. Indiferent daca optezi pentru buline mici sau pentru buline maxi, te vei bucura de o itinuta feminina si vesela, ideala pentru zilele in care vrei sa te simti perfect. Poti purta bulinele chiar si cand vine vorba despre o sedinta importanta: trebuie doar sa alegi o rochie intr-o culoare inchisa (bleumarin, bordo, negru, verde inchis) si buline de dimensiuni medii, care sa nu atraga atentia in mod deosebit. 

Rochia cu model floral

Poate vei spune ca este prea mult sa porti un astfel de imprimeu la birou, insa chiar nu ai de ce sa iti faci griji. Imprimeul floral este unul foarte feminin, caruia nimeni nu poate sa ii reziste. De aceea, iti recomandam sa integrezi in garderoba ta diferite rochii cu un astfel de imprimeu. Poti alege rochii cu flori maxi sau rochii cu flori mai mici, totul depinde de preferintele tale.

Rochia parte peste parte 

Daca iti plac rochiile care ies in evidenta intr-un mod placut, datorita croielii, trebuie neaparat sa incerci o rochie parte-peste-parte. Modelul acesta este inspirat din kimono-urile japoneze si cu siguranta reprezinta o atractie pentru toate privirile. In plus, evidentiaza silueta intr-un mod placut.

Asa cum poti observa si din imagini, aceste rochii office au o nota eleganta, ceea ce le face ideale pentru a fi purtate chiar si la unele evenimente. Indiferent daca urmezi tendintele in moda sau nu, iti recomandam sa incluzi in garderoba ta macar cate o rochie care sa corespunda modelelor prezentate mai sus. In cazul in care ti-am atras atentia si vrei sa te bucuri de rochii calitative, la preturi foarte bune, trebuie sa stii ca le poti comanda de pe Trendland.ro! 

In incheiere, am vrea sa stim daca vei purta rochii care sa corespunda modelelor propuse!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș