4 rochii măgulitoare care sunt perfecte pentru o siluetă clepsidră

Forma corpului clepsidră se distinge prin talia subțire și proporțiile armonioase între umeri, talie și șolduri, creând o siluetă fermecătoare și atrăgătoare. Umerii și șoldurile sunt în general de aceeași lățime sau cu o ușoară diferență între ele, iar talia este bine definită, conferind o linie curbată și feminină. Această combinație de forme rotunjite și curbe gratioase oferă un aspect simetric și echilibrat, evidențiind feminitatea și atracția naturală a femeii cu această formă de corp. 

Fiecare tip de corp are propriile beneficii și pentru fiecare există cele mai bune ținute în funcție de anumiți parametri, iar silueta de clepsidră a fost atât de mult lăudată încât femeile obișnuiau să poarte corsete doar pentru a obține acest tip de corp. Profită de ceea ce ai și  accentuează-ți formele cu sugestiile noastre de rochii elegante măgulitoare care se potrivesc siluetei tale.

Trucuri de stil pentru forma corpului clepsidră

Pentru formele de clepsidră sunt potrivite rochiile care creează un echilibru vizual, astfel încât să poți vedea linia naturală a corpului. Evită rochiile prea vaporoase dacă vrei să-ți pui în evidență silueta, dar nu le evita complet. Dacă există o rochie pe care o iubești și în care îți stă bine, poart-o cu încredere. Poți adăuga întotdeauna puțină structură purtând o curea peste ea sau combinând-o cu un blazer mulat.

Evita să adaugi prea mult volum în partea de sus cu accesorii precum volane sau coliere mari. O formă de clepsidră înseamnă echilibru. Dacă vrei să accesorizezi, optează pentru curele drăguțe care să te ajute să îți pui în evidență talia sau la o geantă care să cadă chiar deasupra șoldului. Lungimea nu face o diferență prea mare în cazul formelor de clepsidră - fie că porți o rochie mini, midi sau maxi, forma ta naturală va străluci.

 

  1. Rochia în formă de A sau prințesă 

Rochiile în formă de A sau prințesă sunt o opțiune excelentă pentru formele clepsidră, deoarece evidențiază forma naturală a corpului tău. Vei ști că este o astfel de rochie după modul în care rochia îți îmbrățișează talia și cade pe șolduri.

Sunt foarte confortabile și reprezintă un aspect clasic pentru orice ocazie. Poți găsi rochii în formă de A casual, din bumbac, care sunt perfecte pentru orice eveniment pe timp de zi, pentru birou sau o ieșire la restaurant. Dar dacă vrei varianta mai elegantă, aceasta este reprezentată de modelul tip prințesă, care este ajustată în partea de sus și are formă cloș vaporoasă în partea de jos; va întoarce cu siguranță privirile oriunde ai merge.

 

 

  1. Rochie parte peste parte

Rochiile parte peste parte funcționează în mod similar, în sensul că sunt ultra-confortabile și se pot potrivi cu ușurință oricărui corp. Ele funcționează pentru siluetele clepsidră, deoarece sunt, în general, mai ajustate în partea de sus, dar nu foarte mult și mai fluide la fustă. Acest lucru ajută la crearea unei forme definite și adaugă feminitate ținutei tale.

 

 

  1. Rochii tip cămașă

În funcție de croiala rochiei, te vei simți confortabilă și elegantă în același timp. Unele rochii-cămașă pot părea voluminoase pe un corp în formă de clepsidră, așa că asigură-te că cea care îți atrage atenția vine cu un cordon în jurul taliei. 

 

 

Să nu uităm de forma decolteului. Toate opțiunile sunt potrivite, de la decolteul în formă de inimă la cel mereu măgulitor în formă de V și cel pătrat.

În final, acestea sunt doar idei de rochii în care ți-ar plăcea să te vezi îmbrăcată. Dar orice rochie care te face să te simți bine, indiferent de formă, culoare sau croială, este rochia perfectă pentru a-ți flata silueta. Știi de ce? Pentru că încrederea și confortul îți mențin zâmbetul pe tot parcursul zilei.

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș