4 rochii office in culori deschise si cu imprimeuri deosebite, ideale pentru primavara!

 

Primavara aceasta este una atipica, din toate punctele de vedere. Si nu ne referim doar la Pandemia de Coronavirus, ci si la temperaturile ciudate: astazi sunt peste 20 de grade si maine sunt sub 10 grade si ninge. Desi nu ar trebui sa ne intereseze prea mult tinutele in aceasta perioada, pentru ca ar trebui sa stam in casa, probabil te regasesti si tu printre persoanele care sunt nevoite sa mearga la serviciu, chiar si pentru cateva ore. Daca da, iti sugeram sa iti iei toate masurile de precautie si sa alegi totusi o tinuta care sa te inveseleasca. Orice lucru care pare ,,neinsemnat” ajuta enorm in perioada aceasta. 


Asa ca daca ai nevoie sa iti completezi garderoba cu rochii office, iti sugeram sa le comanzi dintr-un magazin online. Vor ajunge destul de repede la tine si astfel vei reduce riscul de a te infecta. In plus, magazinele fizice sunt inchise in perioada aceasta, asa ca sigur nu ai fi gasit ceea ce iti doresti. Ca sa te ajutam, iti prezentam in continuare patru dintre preferatele noastre!

 

Primul model pe care ti-l prezentam in aceasta serie, ne aduce aminte foarte mult de modelele traditionale romanesti. Este vorba despre o Rochie bej cu bordura geometrica verde-caramizie, pe care suntem siguri ca o vei adora din prima clipa in care o vei vedea. Este o rochie fabricata in Romania, cu un decolteu rotund, cordon fals in talie (pentru a o evidentia si mai bine) si de asemenea falduri late amplasate in zona taliei. Cu siguranta te vei simti excelent purtand-o si iti va placea faptul ca este usor de asortat. Ii poti alatura pantofi crem, rosii, negri sau daca esti indrazneata, o pereche de pantofi verde-crud, asemenea culorii din modelul geometric.

 

 

Albul este o culoare ce se potriveste in orice anotimp, insa il intalnim cu precadere la piesele vestimentare pentru primavara si vara. Aceasta rochie are un imprimeu abstract bleumarin, care ii confera un aer modern. Este confectionata din stofa subtire si elastica, are maneci scurte, decolteu rotund si este croita drept, pentru a se potrivi oricarui tip de silueta. Suntem siguri ca o vei gasi si foarte confortabila, nu doar atractiva.

 

 

Imprimeurile florale sunt ideale pentru sezonul cald, asa ca sigur vei vrea sa achizitionezi urmatoarea rochie cat mai curand: Rochie gri cu voal alb cu bordura florala. Este confectionata din stofa subtire si elastica si in partea superioara, are un voal ce o acopera, oferindu-i un plus de eleganta. Suntem siguri ca vei aprecia modelul floral, dar si combinatia interesanta de culori. 

 

 

 

Rochiile midi sunt intotdeauna ideale pentru birou. Sunt elegante, dar se potrivesc unui mediu sobru, in care tinuta trebuie sa fie de fiecare data impecabila. In sensul acesta, iti recomandam o Rochie bej cu bordura cu dungi multicolore. Mai mult ca sigur vei aprecia atat modelul cu buline difuze din partea superioara a rochiei, dar si bordura cu dungi multicolore din partea de jos. Manecile au acelasi model cu dungi multicolore.

 

 

 

In incheiere, speram ca ti-au placut recomandarile noastre de rochii office in culori deschise si imprimeuri deosebite, ideale pentru primavara si nu numai! Te invitam sa ne spui care au fost preferatele tale!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș