5 bluze chic ideale pentru anotimpul rece, pe care le poti purta atat la birou, cat si la tinute casual

Ti-ai completat colectia de bluze pentru sezonul rece? Daca inca mai ai spatiu in dressing si nu stii ce sa alegi, iti prezentam in continuare cateva bluze elegante pe care le poti purta atat la tinutele casual, cat si la cele pentru birou sau chiar le poti integra in tinute elegante. 

Ce spui de o bluza intr-o culoare superba, olive? Aceasta se potriveste perfect atat toamnei, cat si iernii si cu siguranta va fi pata de culoare de care ai nevoie in zilele mohorate. Este vorba despre aceasta Bluza lejera olive cu lantisor. Este tricotata cu fir metalic argintiu, ceea ce ii ofera un plus de eleganta si are o croiala lejera. Prezinta un decolteu rotund si de asemenea este accesorizata cu un lantisor. Astfel, nu va mai trebui sa iti faci griji in privinta accesoriilor. De mentionat faptul ca aceasta bluza poate fi comandata intr-o marime universala (40-48). 

 

 

Daca iti plac puloverele comode, realizate din materiale prietenoase cu pielea, care se potrivesc aproape la orice tinuta, atunci neaparat trebuie sa alegi si acest Pulover lung roz-pudra cu lantisor. Poate fi purtat la blugi sau la orice alta pereche de pantaloni sau chiar poti sa il asortezi cu o fusta scurta, dreapta si o pereche de cizme peste genunchi. Puloverul are o croiala lejera, prezinta un decolteu rotund, accesorizat cu un lantisor superb, are maneci lungi si un slit lateral la tiv. De asemenea, tivul este asimetric. 

 

 

Pentru momentele cand doresti sa atragi atentia intr-un mod placut, ar fi bine sa alegi un Pulover gri cu decupaje si fundite pe maneci. Asa cum poti observa si din imaginea de mai jos, puloverul se potriveste la numeroase tinute si il poti purta chiar si la fuste simple, drepte, eventual din jeans. Are o croiala lejera tip kimono, ce avantajeaza pe oricine, prezinta un decolteu rotund si maneci lungi cu decupaje si fundite. Este disponibil intr-o marime universala. 

 

Unele dintre cele mai potrivite nuante pentru toamna sunt cele de rosu. De aceea, iti recomandam sa alegi cat mai des bluze visinii, bordo, chiar si nuanta clasica de rosu. Astfel, iti recomandam o Bluza tricotata visinie cu fir metalic argintiu. Aceasta poate fi integrata atat in tinute elegante, cat si in tinute casual. Este fabricata in Romania, asa ca ai un motiv in plus sa o cumperi. Prezinta un decolteu rotund, are maneci lungi si o croiala lejera. Pe lateral, prezinta un siret decorativ. 

 

 

Nu in ultimul rand, iti prezentam si o Bluza din jerse fin roz. Aceasta este nu doar frumoasa, ci si foarte confortabila, astfel incat vei dori sa o porti cat mai des. Se potriveste atat la tinute casual, cat si elegante si are o culoare ce va atrage atentia intr-un mod placut. 

 

Speram ca ti-au placut bluzele recomandate si te asteptam cat mai curand in magazinul nostru online pentru a le comanda!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș