5 bluze cu imprimeuri florale in care te vei simti frumoasa si increzatoare!

 

Moda se schimba de la un sezon la altul, insa anumite elemente nu se vor demoda niciodata. Printre acestea se afla si imprimeurile florale, feminine si care transforma total orice tinuta. Daca nu ai in garderoba ta macar un articol vestimentar cu acest imprimeu (indiferent daca este vorba despre o fusta, o bluza sau o rochie) te sfatuim sa achizitionezi cat mai curand ceea ce ti se potriveste cel mai bine si garantat te vei indragosti de printurile florale. In continuare, iti vom prezenta cateva bluze elegante de dama pe care le poti purta atat la tinute office, dar si casual si in care te vei simti frumoasa si increzatoare.

Bluzele cu maneci deosebite sunt pe placul multor persoane, deoarece pot reprezenta elementul de atractie principal al tinutei. Daca si tu vrei cat mai multe astfel de articole vestimentare, iti recomandam o Bluza lejera neagra cu print floral. Este foarte delicata, confectionata din vascoza neagra cu print floral maxi si este fabricata in Romania. La spate se inchide cu un nasture discret, care nu va atrage atentia in vreun fel. Rochia se remarca datorita manecilor scurte evazate, ce o scot din anonimat.

Daca vrei ca accentul tinutei sa se afle in partea superioara, bluzele cu imprimeu sau cele in culori deosebite reprezinta cea mai buna alegere. Sugestia noastra in acest sens este o Bluza bleumarin cu print floral orange-roz, confectionata din material subtire, elastic. Dupa cum poti observa si din imagine, are o croiala lejera, un decolteu accesorizat cu snur si maneci scurte delicate. Este perfecta pentru a fi purtata ca atare sau impreuna cu un cardigan subtire in serile sau diminetile mai racoroase.

Multe persoane prefera articolele vestimentare in culori inchise si cu imprimeuri deschise, asa cum este si Bluza bleumarin cu print floral maxi alb. Desi pare special facuta pentru vara, datorita culorilor si imprimeului vesel, o poti purta cu succes si in celelalte anotimpuri, alaturi de un cardigan simplu sau chiar in combinatie cu un sacou tot bleumarin (atentie insa la nuanta acestuia). Bluza are o croiala lejera, este confectionata dintr-un material subtire si foarte placut si in dreptul decolteului se strange cu un snur delicat.

 

Manecile trei sferturi sunt perfecte indiferent de anotimp. Chiar si vara le poti purta cu succes, in zilele caniculare si vei observa ca te vei simti mult mai bine. Materialul nu va permite razelor solare sa atinga pielea si astfel nu iti va mai fi atat de cald. Recomandarea noastra este o Bluza bleumarin cu flori muticolore pe care o poti integra cu succes in tinute casual, dar si in tinute office. Este confectionata dintr-o tesatura fina si elastica si prezinta elastic la tiv. 

 

 

 

Din garderoba ta nu ar trebui sa lipseasca bluzele albe, indiferent daca sunt simple sau cu imprimeu, cu maneca lunga sau scurta. Acestea se potrivesc oricarui tip de tinuta, iar recomandarea noastra este o Bluza lejera alba cu trandafiri si fluturi roz. Fiind confectionata din bumbac, o vei gasi perfecta in orice imprejurare si te vei simti excelent purtand-o! 

 

 

 

La final, am vrea sa stim care dintre aceste bluze iti este mai mult pe plac si de ce!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș