5 bluze pe care le poti include cu succes in numeroase tinute de vara

5 bluze pe care le poti include cu succes in numeroase tinute de vara 

 

 

Ti se intampla des ca dimineata sa nu stii ce bluza sa alegi pentru perechea de pantaloni preferata? In cazul acesta, ai nevoie de o completare a garderobei, cu bluze elegante de dama, de la Trendland. In continuare, iti vom prezenta cateva dintre propunerile noastre pentru vara aceasta si speram sa te incante, avand in vedere ca sunt bluze ce se preteaza oricui. 

 

  1. Bluza gri cu buline roz-pudra si fundite la maneci

In zilele caniculare, ai nevoie de tinute cat mai deschise la culoare si subtiri, in care sa te simti excelent. De aceea, iti propunem fie o fusta vaporoasa, fie o pereche de pantaloni albi, din in, la care sa asortezi aceasta superba Bluza gri cu buline roz-pudra si fundite la maneci. Este croita lejer si este confectionata dintr-o tesatura fina, de tip matase. Prezinta un decolteu rotund, cu elastic, fundite delicate si decupaj la maneci. Suntem convinsi ca o sa iti placa si culorile pastelate ale bluzei, ce iti permite sa o integrezi in multe outfituri de vara. 

 

  1. Bluza maro cu animal print ivory

Animal print-ul este genul de imprimeu ce poate fi purtat cu succes in orice anotimp. Vara, isi gaseste loc cu usurinta in tinutele noastre, asa ca nu il neglija. Alege aceasta bluza si poart-o la fuste sau la pantaloni. Iti recomandam ca bluza sa fie in centrul atentiei, asa ca pastreaza partea de jos cat mai simpla: pantaloni uni ori fuste in culori neutre sau blugi. Dupa cum poti observa, bluza este croita lejer si are maneci scurte, de tip raglan, cu volanase. 

 

 

  1. Bluza alba cu patrate maxi multicolore si fundite la maneci

Daca adori tinutele viu colorate, atunci aceasta bluza este special creata pentru tine. La baza, este o bluza alba, decorata cu patrate maxi multicolore, ce vor inveseli orice tinuta. Este croita lejer, confectionata din tesatura tip matase (fina si usor elastica) si are un decolteu rotund, cu elastic. 

 

 

  1. Bluza uni corai cu funda

Bluzele uni pot fi integrate cu succes in orice fel de tinuta si se asorteaza foarte usor. Iti recomandam sa cumperi bluze in culori ce se potrivesc cel mai bine cu alte piese vestimentare pe care le ai deja in garderoba. Aceasta Bluza uni corai cu funda este usor de asortat si de integrat atat in tinute cu fuste, dar si cu pantaloni. O poti purta la tinute casual sau elegante, la fuste in clos si talia inalta, dar si la blugi. 

 

 

  1. Bluza bleumarin cu fluturasi

Nu puteam sa nu iti recomandam si o bluza cu un imprimeu deosebit, cu fluturasi. Se potriveste in zilele mai racoroase de vara, cand vrei sa ai o tinuta vesela. Prezinta maneci trei sferturi cu volane, un tiv asimetric, anchior si trebuie sa mentionam ca este fabricata in Romania. Partea din spate a bluzei este uni, de culoare bleumarin, iar partea din fata este decorata cu fluturasi. 

 

 

Speram ca ti-au placut propunerile noastre si ca vei include macar una dintre aceste bluze in garderoba ta pentru vara! 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș