5 Compleuri cu rochii pe care nu ai cum sa le refuzi

 

Compleurile reprezinta piesele vestimentare ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei doamne. In functie de croiala, de imprimeu, de stil si de cromatica, acestea pot fi purtate la locul de munca sau la diverse evenimente. In cele ce urmeaza, iti vom prezenta cinci compleuri dama elegante pe care nu le poti refuza! 

 

  1. Costum roz cu bleumarin - rochie si sacou

Face parte din noua colectie de la Trend Land si este fabricat in Romania. Atat sacoul, dar si rochia sunt confectionate din stofa elastica si sunt potrivite chiar si pentru sezonul rece. Acest compleu poate fi purtat la locul de munca sau la un eveniment ce se desfasoara ziua, la care nu stii ce ai putea sa porti astfel incat sa ai tinuta adecvata. Sacoul are o croiala clasica si il poti integra cu succes chiar si in alte tipuri de tinute. Este captusit, astfel ca va fi foarte comod si prezinta un decolteu cu decupaj. Rochia are o croiala dreapta, ce se potriveste oricui, indiferent de silueta. 

 

  1. Compleu format din rochie cu trandafiri maxi roz si sacou

Este perfect pentru orice anotimp, insa daca vrei sa te bucuri la maximum de frumusetea acestuia, iti recomandam sa il porti vara, in zilele mai racoroase, ori la birou, ori la un eveniment special. Sacoul este croit clasic si este realizat din stofa satinata alba. Prezinta captuseala, are maneci trei sferturi si un decolteu rotund. Se inchide cu un element metalic argintiu, pentru un plus de eleganta. Rochia este confectionata din stofa subtire si elastica, are o croiala dreapta si prezinta un decolteu rotund. Se inchide la spate cu fermoar ascuns si de asemenea prezinta slit, tot la spate. 

 

 

  1. Compleu format din rochie alba cu print floral albastru si sacou

Daca vrei sa atragi toate privirile, atunci iti recomandam acest superb compleu. Cromatica lui si imprimeul nu au cum sa treaca neobservate si vei primi multe complimente pentru alegerea facuta. Rochia este croita drept si este realizata din stofa subtire si elastica, astfel ca te vei simti minunat purtand-o. Are un decolteu rotund si discret si maneci scurte. Sacoul este croit clasic, din stofa satinata, in culoarea albastru regal. Prezinta inchidere cu element metalic argintiu si de mentionat faptul ca este captusit.

 

  1. Costum roz pudra cu broderie

Din garderoba ta nu ar trebui sa lipseasca piesele vestimentare in culoarea roz pudra. Sunt elegante, iti dau o stare de bine ori de cate ori le privesti si se potrivesc la orice varsta. Acest compleu este confectionat in Romania, din stofa de cea mai buna calitate. Sacoul este clasic, astfel ca se potriveste si la alte tinute si are o broderie deosebita, neagra. Rochia prezinta garnituri roz pudra si broderie pe umeri si este croita drept.

 

  1. Compleu format din rochie roz in degrade si sacou

Nu in ultimul rand, iti prezentam si acest compleu delicat, cu un imprimeu deosebit, caruia nu ai cum sa ii rezisti. Sacoul este confectionat din stofa satinata, iar rochia din stofa subtire usor elastica. Datorita cromaticii si stilului elegant, este un compleu ideal pentru a fi purtat la eveniment. 

 

Daca ti-au placut aceste compleuri, te asteptam cu drag pe site pentru a le comanda!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș