5 compleuri in nuante neutre ideale pentru sezonul rece

 

Sezonul rece este perfect pentru a purta compleuri dama in nuante neutre, pe care le poti asorta dupa bunul plac. Multe doamne si domnisoare prefera piesele vestimentare in culori potolite si accesorii in nuante tari, iar rezultatul este unul spectaculos. In continuare, iti prezentam cateva dintre compleurile noastre preferate pentru sezonul rece. Sunt realizate din materiale foarte bune si croite astfel incat sa avantajeze fiecare silueta. Sa mai spunem si ca au un pret excelent? Iata care sunt preferatele noastre! 

 

Imprimeul de tip pepit este unul dintre cele mai apreciate si face parte din categoria celor clasice. Nu se va demoda prea curand si poate fi purtat cu succes de catre oricine. Cel mai adesea se foloseste pentru confectionarea pieselor vestimentare office, asa cum este si acest Costum pepit crem-negru cu broderie neagra. Este compus din sacou si fusta, ambele avand croieli clasice, dar care avantajeaza silueta. Sacoul este croit putin lejer, astfel ca poti purta orice pe dedesubt si de asemenea, prezinta captuseala. Pentru un plus de eleganta, sacoul are un decolteul rotund cu decupaj si este accesorizat cu broderie neagra. Fusta este conica, foarte confortabila si prezinta elastic in talie. 

 

 

Ramanem la aceeasi paleta cromatica si iti recomandam si acest Costum pepit sacou si pantaloni. Sacoul are o croiala lejera si este captusit si accesorizat cu elemente din catifea si catarame argintii in talie. Prezinta un decolteu rotund cu decupaj. Pantalonii sunt conici, din stofa neagra si au talia inalta si betelie. 

 

Daca esti invitata la un eveniment special si nu vrei sa porti rochie sau ai nevoie de o tinuta cu totul deosebita, recomandarea noastra este acest Compleu elegant crem format din bluza si fusta. Este usor de asortat si vei atrage toate privirile pentru alegerea eleganta si simpla. Bluza este fabricata din triplu voal si dantela florala si prezinta volanase atat la decolteu, dar sl la tivul manecilor. Fusta este conica si captusita si se inchide cu un fermoar ascuns la spate. 

 


Compleurile formate din bluza si blazer reprezinta piese vestimentare de baza ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta. Le poti purta la fuste, la blugi, la pantaloni eleganti sau la pantaloni casual. Un astfel de exemplu este acest Compleu gri blazer si bluza. Este realizat din materiale foarte confortabile si placute la atingere. Prezinta aplicatii pe guler (strasuri gri si argintii) si pliuri pe umar. Bluza are maneca scurta. 

 

 

Ultimul compleu pe care ti-l prezentam astazi este ideal pentru zilele in care vrei sa iti aduci aminte de sezonul cald. Este vorba despre acest Costum elegant din trei piese. Datorita croielii, poate fi purtat atat cu pantofi, dar si cu ghete sau cizme. Fiecare dintre piesele vestimentare ale costumului poate fi purtata si separat, asa ca vei avea numai de castigat alegandu-l. 

 

 

Daca ti-au placut aceste compleuri, te invitam sa le vizionezi si pe celelalte din colectia Trend Land si sa iti alegi preferatul sau preferatele! 




Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș