5 dintre cele mai frumoase bluze pe care le poti purta in perioada aceasta

Din garderoba ta nu ar trebui sa lipseasca bluze in diferite culori, croieli si stiluri. Iti recomandam sa ai cat mai multe bluze elegante de dama, pe care le poti purta atat la evenimente, cat si la locul de munca. De aceea, in continuare iti vom prezenta cateva dintre bluzele noastre preferate, din noua colectie Trend Land. 

Pentru momentele in care iti doresti o tinuta care sa iasa in evidenta, dar intr-un mod discret, iti recomandam superba Bluza bleumarin cu volan dublu din voal cu print floral la decolteu. Poate fi purtata la tinute casual, alaturi de o pereche de blugi sau poate fi integrata in tinute elegante, alaturi de o pereche de pantaloni din stofa si pantofi cu toc sau sandale. Este realizata din tesatura elastica (din vascoza) si este decorata cu voal elastic la maneci. 

 

 

Una dintre cele mai frumoase combinatii coloristice este rosu cu negru. Si nu este doar o combinatie frumoasa, ci si una extrem de eleganta. Daca si tie iti place, iti recomandam o Bluza neagra cu volan dublu din voal cu flori rosii la decolteu. Are o croiala lejera, prezinta un decolteu rotund si este confectionata din tesatura elastica. Poate fi purtata cu succes la diverse evenimente, chiar si la cele organizate in familie si de asemenea, trebuie mentionat ca o poti purta atat la fuste, cat si la pantaloni. Nu-i asa ca arata super? 

Bluzele in culorii vii, vesele, vor fi intotdeauna apreciate si indragite. Din aceasta categorie, iti recomandam o Bluza uni corai cu funda. Avand in vedere atat culoarea, dar si croiala, se poate purta atat la diverse evenimente, in special de zi, cat si la locul de munca. Asorteaza-o la blugi, la pantaloni din stofa, la pantaloni casual sau chiar la fuste si vei observa cat de bine te vei simti purtand-o. Chiar si in zilele racoroase de vara o poti purta, alaturi de o pereche de pantaloni albi. Este fabricata in Romania, prezinta un decolteu rotund cu esarfa, este croita lejer si se inchide la spate discret, cu un nasture. 

Bluzele cu animal print nu se vor demoda niciodata, asa ca este bine sa ai cat mai multe in garderoba. In acest sens, iti recomandam o Bluza maro cu animal print ivory. Integreaz-o in tinute cat mai simple, pentru a o scoate in evidenta si bucura-te de complimentele pe care le vei primi. Animal print este un imprimeu atat de frumos si cu atitudinea potrivita, suntem siguri ca vei arata spectaculos. 

 

Nu in utlimul rand, iti recomandam si o Bluza alba cu print zig-zag gri. Este o piesa vestimentara delicata, datorita tesaturii fine, tip matase. Are o croiala lejera, prezinta un decolteu rotund cu volanas si este accesorizata cu banda satinata la maneci si la decolteu. 

 

Daca ti-au placut bluzele pe care ti le-am recomandat, te asteptam in magazinul nostru online pentru a vedea mai multe modele si pentru a le alege pe cele care iti plac cel mai mult.

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș