5 fuste elegante si frumoase pe care le poti purta vara aceasta la birou

5 fuste elegante si frumoase pe care le poti purta vara aceasta la birou

 

Nici bine nu a inceput vara si deja te-ai plictisit de tinutele de birou? Sau poate nu ai avut timp sa iti cumperi articole vestimentare pe care sa le porti cu drag? In cazul acesta, avem recomandarile perfecte pentru tine. Iti vom prezenta in continuare cinci fuste elegante si foarte frumoase, pe care le poti purta cu drag vara aceasta (si nu numai) la birou. Le poti integra in orice tinute iti doresti, deoarece sunt versatile si se potrivesc oricui. Speram sa iti placa recomandarile noastre si sa alegi cat mai multe fuste dama elegante pe care sa le adaugi in garderoba ta. 

In ultimii ani, au fost in tendinte fustele ce accentueaza talia si se pare ca vor ramane in topul preferintelor noastre si in urmatoarea perioada. In acest sens, iti recomandam aceasta Fusta conica din dantela verde cu elastic in talie. Se potriveste oricui doreste sa isi accentueze picioarele intr-un mod placut, fara exagerari. Talia este accentuata cu ajutorul unui elastic, ce are si rolul de a fixa fusta, astfel incat sa nu o asezi prea des. O poti purta cu bluze, camasi sau chiar si cu topuri cu bretele subtiri si dantela, iar alturi de un sacou subtire de vara, va reprezenta tinuta perfecta pentru birou. 

Tot din categoria fustelor conice, ideale pentru a fi purtate la locul de munca, iti prezentam si superba Fusta conica neagra cu buline si elastic in talie. Este fabricata in Romania, dintr-un material calitativ, respectiv stofa elastica si este ideala pentru a o integra in numeroase tinute. Imprimeul cu buline mici a fost intotdeauna apreciat pentru tinutele de birou, deoarece le confera un aspect elegant, fara prea mult efort. Fusta are un elastic in talie, pentru a sta perfect pe corp. 

 

 

Daca este vara, nu trebuie sa neglijezi imprimeurile specifice acestui anotimp. Astfel, urmatoarea fusta pe care ti-o recomandam este Fusta clos neagra cu imprimeu exotic. Este perfecta in zilele de dinainte de concediu, cand te gandesti la cat de bine te vei simti relaxandu-te pe plaja. Este o fusta realizata din bumbac imprimat, croita in clos, ce se potriveste oricarei siluete. Se inchide la spate cu un fermoar ascuns, prezinta betelie inalta si buzunare functionale in partile laterale. 

Fusta corai din voal plisat este perfecta pentru zilele caniculare, deoarece este vaporoasa si poate fi asortata cu bluze diafane si sandale delicate. Este realizata din voal plisat cu imprimeu, prezinta captuseala, astfel incat sa stea perfect pe parcursul zilei si sa nu te incomodeze, iar in talie are elastic.

 

Ultima recomandare din aceasta serie, Fusta alba cu trandafiri rosii este perfecta nu doar pentru birou, dar si pentru un eveniment de zi. Este fabricata in Romania, este captusita si se integreaza usor in numeroase tinute. Are pliuri duble fata-spate, se inchide la spate cu un fermoar ascuns si asa cum poti observa, are un model special, ca si cum ar fi decupata. 

 

Speram ca ti-au placut recomandarile noastre si ca le vei alege pentru tinutele de birou de vara aceasta!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș