5 modele de pantaloni eleganti in culori perfecte pentru toamna

Oricat de mult ti-ai dori sa porti doar rochii si fuste toamna aceasta, probabil ca sunt unele dimineti in care iti doresti o tinuta confortabila si calduroasa, care sa includa o pereche de pantaloni. Din fericire, nu trebuie sa renunti la eleganta daca optezi pentru pantaloni. In cele ce urmeaza, iti prezentam cinci perechi de pantaloni de dama eleganti in culori perfect pentru toamna, pe care le poti comanda chiar acum de pe site-ul nostru! 

  1. Pantaloni conici 7/8 bordo

Bordo este una dintre cele mai frumoase si potrivite culori pentru toamna. Cu ajutorul acestei perechi de pantaloni, te vei asorta cu natura si vei fi admirata de catre toata lumea. Pantalonii acestia se integreaza cu usurinta in orice fel de tinute, atat business, dar si elegante, pentru un eveniment de zi, asa ca trebuie sa ii ai in garderoba. Sunt realizati din stofa elastica subtire, au talie inalta, se inchid cu fermoar si nasture si prezinta un slit mic lateral in dreptul tivului. Sa mai mentionam ca sunt fabricati in Romania? 

 

 

  1. Pantaloni office din stofa gri

Din garderoba ta nu ar trebui sa lipseasca pantalonii versatili din toate punctele de vedere. Spre exemplu, aceasta pereche poate fi purtata atat la tinute mai sobre, alaturi de o camasa alba, simpla si un sacou, dar si la tinute elegante colorate, cu bluze sau camasi cu printuri florale sau abstracte, cu pantofi luciosi si orice iti mai doresti. Sunt realizati din stofa, au o croiala conica, talia inalta iti va permite sa ii porti cu orice fel de bluza si se inchid cu fermoar si nasture auriu. Trebuie sa mentionam si un detaliu interesant, mai exact fundita aurie care sigur o sa iti placa. 

 

 

  1. Pantaloni din bumbac satinat nuanta somon

Pentru zilele mai calduroase de toamna, iti recomandam acesti pantaloni superbi, pe care poti sa ii asortezi dupa bunul plac. Poti opta pentru o tinuta in culori pastelate sau poti sa alegi piese vestimentare contrastante, in culorile toamnei. Sunt fabricati in Romania, au talie inalta, sunt accesorizati cu fundita aurie si prezinta o dunga cusuta in partea din fata. Nu-i asa ca sunt superbi? 

 

  1. Pantaloni lejeri kaki

Una dintre culorile mereu la moda este kaki. Aceasta se potriveste foarte bine cu toamna si vei observa ca o poti asorta extrem de usor. Acesti pantaloni sunt perfecti pentru zilele in care iti doresti o tinuta confortabila, dar in acelasi timp eleganta. Se inchid cu fermoar si nasture, sunt confectionati din in si vascoza si prezinta buzunare in partea din fata. Si acesti pantaloni sunt fabricati in Romania. 

 

 

  1. Pantaloni conici din stofa pepit

Nu puteam sa nu iti recomandam si o pereche de pantaloni din stofa pepit. Acest tip de stofa este clasic si cu siguranta iti trezeste si tie amintiri placute. Sunt perfecti pentru o tinuta eleganta, indiferent daca este pentru birou sau pentru un eveniment de zi. Au o croiala conica, dungi cusute in partea din fata, buzunare false incadrate de o garnitura neagra si se inchid cu fermoar si nasture. 

 

Speram ca ti-au placut pantalonii prezentati si ca ii vei comanda pentru toamna aceasta!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș