5 perechi de pantaloni sub 100 lei pe care ii poti cumpara anul acesta de la Trendland.ro!

Primele luni dintr-un an sunt ideale pentru a-ti reorganiza garderoba si pentru a decide ce mai vrei sa porti si ce nu. De asemenea, daca vrei sa iti schimbi stilul vestimentar, acum este un moment perfect. In cazul in care nu stii cu ce sa incepi, iti propunem sa incluzi in garderoba ta cat mai multe perechi de pantaloni eleganti, pe care sa ii porti atat zi de zi, dar si la diferite ocazii. 

Cei mai practici si cei mai folositi pantaloni din garderoba sunt de regula cei negri. De aceea, iti propunem sa incluzi in colectia ta cat mai multe modele: conici, evazati, drepti si asa mai departe. In plus, alege si pantaloni care au diverse accesorii ce ii vor scoate din anonimat, asa cum sunt acesti Pantaloni office negri cu buzunare si strasuri. Modelul este disponibil chiar si in marimi mari, asa ca nu trebuie sa iti faci griji in privinta siluetei. Sunt fabricati din stofa foarte elastica si subtire, ceea ce ii face ideali pentru orice anotimp. Au o croiala conica, astfel incat sunt comozi si iti vor pune silueta in evidenta. Prezinta buzunare aplicate la spate si functionale in fata (acestea din urma au aplicatii fine aurii). Talia este inalta si prezinta elastic. Cu siguranta vei purta cu drag acesti pantaloni, indiferent daca ii vei integra in tinute office sau in tinute elegante, pentru diferite evenimente. Pretul acestora este de 68 lei.

Cand vine vorba despre imprimeuri pentru pantaloni (si pentru costume office in general), unul dintre cele mai populare imprimeuri este cel de tip pepit. Nu ai cum sa nu il indragesti, deoarece arata foarte bine si confera oricarei tinute eleganta. Sugestia noastra in acest sens este aceasta pereche de Pantaloni bleumarin pepit cu buzunare. Materialul din care sunt confectionati este stofa subtire, foarte elastica si sunt croiti conic. Asa cum se poate observa si din denumire, au buzunare, mai exact doua tipuri: functionale in fata si aplicate in spate. Pretul lor este de 68 lei. 

Inca o culoare clasica, ideala pentru pantaloni office este gri-ul. Este mai putin formala decat negrul si iti permite sa asortezi tinuta asa cum iti doresti. In acest sens iti recomandam o pereche de Pantaloni gri inchis cu buzunare. Datorita materialului din care sunt confectionati, pot fi purtati tot timpul anului. Pretul lor este de 68 lei. 

Pentru tinutele casual, dar pe care totusi vrei sa le porti si la birou, iti recomandam cu drag un model de pantaloni ce iti va cuceri inima din prima clipa. Este vorba despre acesti Pantaloni bleumarin flausati cu carouri maxi. Sunt ideali pentru sezonul rece, avand in vedere ca sunt flausati si au o croiala clasica, dreapta. Prezinta talie inalta cu elastic, buzunare functionale in fata si aplicate la spate. De asemenea, sunt accesorizati cu un element metalic auriu si cu nasturi bleumarin. Pretul pantalonilor este de 79 lei.

Bineinteles ai nevoie in garderoba si de o pata de culoare, asa ca ne permitem sa iti recomandam si acesti superbi Pantaloni 7/8 caramizii. Sunt ideali pentru sezonul cald, insa cu putina imaginatie ii poti purta chiar si iarna. Pantalonii costa 99 lei.

In incheiere, am vrea sa stim daca perechile de pantaloni prezentate sunt pe placul tau!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș