5 rochii in clos pe care le vei adora primavara aceasta

Ti-ai dori sa iti completezi garderoba de primavara si nu stii ce piese vestimentare sa adaugi? In cazul acesta, iti prezentam in continuare cinci rochii office in clos, care pot fi purtate cu succes la locul de munca si la diverse evenimente de zi.

Prima pe care ti-o prezentam este aceasta Rochie clos corai cu cordon multicolor in talie. Culoarea este superba si potrivita pentru primavara. Avand in vedere materialul din care este croita, poate fi purtata cu succes chiar si vara. Este fabricata in Romania, este captusita si prezinta un decolteu oval, discret. Asa cum poti observa si din imagine, are maneci scurte ample, este accesorizata cu un cordon colorat si detasabil in talie. Se inchide la spate cu ajutorul unui fermoar ascuns. 

A doua rochie pe care ti-o prezentam poate fi purtata cu succes chiar si la diverse evenimente. Este vorba despre aceasta minunata Rochie clos cu dantela rosie si print in carouri. Asa cum poti observa, are o cromatica interesanta, tonurile de gri potrivindu-se perfect cu rosul din partea superioara a rochiei. Manecile sunt trei sferturi si au o eleganta aparte, fiind accesorizate cu volane. De asemenea, rochia este accesorizata si cu un cordon fals. Se inchide in lateral cu un fermoar ascuns. 

Daca iti plac culorile reci, sigur vei adora si urmatoarea rochie pe care ti-o aducem in atentie. Este vorba despre aceasta Rochie clos cu print in carouri albastre. Este confectionata din stofa fina si albastra si se potriveste perfect zilelor de primavara. Ar putea fi purtata si vara, insa numai in zilele cand temperaturile sunt mai scazute. Prezinta maneci deosebite, cu mansete, trei sferturi, un decolteu rotund accesorizat cu banda satinata si in talie este accesoriata cu un cordon. Se inchide in laterial cu un fermoar ascuns. Trebuie sa mentionam si faptul ca aceasta rochie este fabricata in Romania.

Iti plac carourile? Cine nu le adora…? Carourile reprezinta unul dintre cele mai iubite imprimeuri, mai ales pentru rochii office. Poti alege pentru zi rochii in carouri mari sau rochii cu un pattern deosebit, format din carouri mici. Recomandarea noastra este aceasta Rochie clos cu imprimeu in carouri bleumarin si albe. Asa cum poti observa, atractia principala a rochiei este platca din talie, realizata in stofa bleumarin si accesorizata cu nasturi. Rochia este confectionata din stofa, are maneci trei sferturi cu mansete si se inchide cu un fermoar lateral ascuns. O poti purta atat la locul de munca, dar si la diverse evenimente de zi. 

Nu in ultimul rand, iti prezentam si o rochie care evoca primavara prin culorile si imprimeul ei. Este vorba despre superba Rochie bordo cu print floral si pliuri. Este fabricata in Romania, confectionata din stofa si jerse cu imprimeu floral, fusta acesteia prezinta pliuri duble fata-spate si tiv cu desen floral. Decolteul este deosebit, parte peste parte. De asemenea, talia este accentuata cu un cordon. 

Speram ca ti-au placut rochiile prezentate si ca vei alege macar una dintre acestea.

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș