5 rochii in marimi mari din noua colectie de la Trend Land

Iti doresti rochii care sa te avantajeze, avand in vedere ca ai o silueta voluptoasa? Atunci ai ajuns la locul potrivit! Trend Land iti pune la dispozitie cele mai frumoase rochii marimi mari, realizate din materiale excelente. Sunt rochii in diverse stiluri, care isi vor gasi locul in garderoba ta. Speram sa iti placa si sa le comanzi! 

Daca ai o silueta voluptoasa nu purta doar culori inchise. In garderoba ta ar trebui sa se regaseasca numeroase rochii in diferite nuante, asa cum este si aceasta Rochie eleganta ivory cu model in zig-zag. Aleasa in marimea potrivita, suntem siguri ca o sa iti vina excelent. Nu achizitiona o marime mai mare decat porti de obicei, deoarece aceasta rochie poate ascunde anumite zone pe care tu le consideri problematice si le poate pune in evidenta pe cele care doresti. 

Asa cum am mentionat deja, nu fugi de culori, mai ales de culori deschise. Acestea se potrivesc oricui si aduc veselie pe chip si o stare de buna-dispozitie pentru intreaga zi. In acest sens, iti recomandam o bijuterie de Rochie roz-piersica cu maneci din voal. Este confectionata din stofa subtire, elastica, avand un tuseu fin. Croiala este lejera, astfel ca se potriveste oricui si prezinta un decolteu rotund cu siret decorativ, negru cu argintiu. Are maneci scurte din voal roz, cu elastic si volanase. De asemenea, la tiv prezinta un volan roz, accesorizat cu siret. Rochia este fabricata in Romania.

Pentru evenimentele la care iti doresti sa arati ca o printesa moderna, iti recomandam o superba Rochie eleganta bordo cu broderie si maneci din tull. Aceasta este confectionata din stofa fina si are aplicatii din broderie. Prezinta captuseala, pentru un plus de confort si are o croiala in clos. Manecile sunt trei sferturi si sunt realizate din tull cu broderie aplicata. De asemenea, rochia se inchide discret la spate cu un fermoar ascuns. In talie prezinta un cordon detasabil. Nu-i asa ca arata exceptional? Iar datorita croielii, poate fi purtata de oricine. 

Cand ai purtat ultima data o rochie parte-peste-parte? Acest tip de articol vestimentar se potriveste oricui, asa ca integreaza rochia parte-peste-parte cat mai des in garderoba ta. In acest sens, iti recomandam o Rochie de ocazie aurie cu glitter. Este confectionata din lurex, are un decolteu tip anchior, maneci scurte si se inchide cu un fermoar ascuns la spate. Nu-i asa ca arata exceptional? Poate fi purtata la orice eveniment de seara. 

Nu in ultimul rand, iti recomandam si o rochie cu imprimeu floral. Astfel, aceasta Rochie clos neagra cu desen floral suntem siguri ca va deveni rapid preferata ta. Este confectionata din voal imprimat este captusita, are o croiala in clos si prezinta o inchidere laterala cu fermoar ascuns. La spate, in talie prezinta un elastic care evidentiaza mijlocul. In plus, rochia este fabricata in Romania. 

Daca ti-au placut aceste rochii, te asteptam cat mai curand in magazinul nostru online pentru a le comanda! 

 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș