5 rochii office cu bordura ideale pentru zilele toride din luna iulie

 

Luna iulie este denumita in mod popular ,,Cuptor” si putem sa ne dam seama foarte usor de ce. Este luna in care se inregistreaza cele mai mari temperaturi si reprezinta luna cea mai greu de suportat pentru cele mai multe persoane. De aceea, probabil iti este greu sa iti alegi tinutele pentru birou in aceasta perioada. Te intrebi ce ai putea purta astfel incat sa te simti confortabil si sa arati foarte bine. Din fericire, poti alege cu succes rochii office cu bordura, ideale pentru zilele toride. In continuare, o sa iti prezentam cateva dintre cele mai frumoase rochii cu bordura pentru vara! 

Cand temperaturile depasesc lejer 30 de grade Celsius, cu siguranta tot ce ti-ai dori este sa porti o rochie lejera, dintr-un material prietenos cu pielea si daca s-ar putea, sa arate si bine. Ei bine, acest lucru este posibil. Alege o Rochie alba din brocard cu bordura, ideala pentru zilele toride si iti garantam ca vei primi multe complimente pentru purtarea ei. Este confectionata dintr-un material foarte subtire si are un imprimeu ideal pentru vara: o bordura florala in culori pastelate. Decolteul este accesorizat cu o fundita cu acelasi imprimeu ca si bordura.

 

 

 

Dupa terminarea programului de lucru trebuie sa ajungi la o petrecere tip cocktail? Nu trebuie sa iti faci griji in privinta tinutei: Rochia din brocard cu bordura tricolora se potriveste atat pentru birou, cat si pentru petrecere. Tot ce trebuie sa faci este sa ii asortezi o pereche de sandale deosebite, o geanta plic, sa iti accentuezi machiajul si sa adaugi accesoriile potrivite unei astfel de ocazii. Bordura tricolora este cusuta cu un fir auriu.

 

 

 

Tinutele lejere sunt preferatele tale? Cu siguranta vei adora si aceasta Rochie lejera din voal alb imprimat cu bordura gri. Este confectionata dintr-un material ideal pentru vara, un voal lejer cu un imprimeu deosebit. Rochia prezinta o bordura cu un imprimeu superb, floral-abstract, care va atrage toate privirile. Acelasi imprimeu este regasit si la maneci. Aceasta rochie are o croiala lejera, astfel incat o poti purta indiferent de tipul de silueta si nu va trebui sa iti faci griji pentru nimic. Se potriveste atat cu sandale, dar si cu pantofi cu toc sau pantofi cu talpa joasa, pentru momentele in care vrei sa te simti confortabil.

 

 

 

Pentru o aparitie spectaculoasa, iti recomandam o Rochie verde din voal cu bordura multicolora. Este ideala pentru momentele in care vrei sa te simti speciala, poate chiar de ziua ta sau cand este un motv de sarbatoare la locul de munca. Rochia are o croiala lejera si este captusita, astfel incat se va sifona foarte greu spre deloc pe parcursul zilei.

 

 

Ultima recomandare din aceasta serie este o Rochie roz din brocard cu bordura. Ideala pentru momentele in care iti doresti sa te simti foarte feminina, datorita culorii si imprimeului rochiei. O poti purta cu incredere atat la sandale, dar si la pantofi, iar in serile sau diminetile racoroase, adauga un blazer subtire de vara pentru a completa tinuta.

 

 

 

Speram ca ti-au placut recomandarile noastre de rochii office cu bordura. Suntem curiosi sa aflam care este cea care ti-a atras cel mai mult atentia!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș