5 rochii office ideale si pentru iesit in oras dupa munca

De cate ori nu ti s-a intamplat sa vrei sa iesi in oras dupa munca, insa ai constatat ca tinuta nu era chiar potrivita? Pentru a nu iti mai face griji in aceasta privinta, iti recomandam sa alegi rochii office deosebite, ideale si pentru iesit in oras dupa munca. Acestea sunt usor de asortat, astfel ca pentru o tinuta de seara va trebui doar sa iti completezi machiajul si sa adaugi cateva accesorii. In continuare iti prezentam cateva dintre preferatele noastre! 

Rochiile in clos nu se vor demoda niciodata si reprezinta unul dintre cele mai frumoase modele pentru a merge la birou. Astfel, prima recomandare din aceasta serie este aceasta superba Rochie clos alb-bleumarin cu buline maxi roz. Ziua o poti purta cu o pereche de pantofi nude, model clasic, iar seara poti opta pentru o pereche de pantofi stiletto intr-o culoare inchisa. De asemenea, tot ce ai de facut pentru a transforma tinuta in una de seara este sa adaugi alte accesorii si sa iti schimbi machiajul. Rochia este confectionata dintr-o tesatura fina si voal imprimat, se inchide lateral cu un fermoar ascuns si este captusita. 

Intotdeauna te incurajam sa alegi culori deosebite, chiar daca este vorba despre o tinuta de birou. Importanta este croiala asa ca nu trebuie sa optezi mereu pentru culori neutre. In acest sens, iti recomandam o Rochie midi roz-grenadine din stofa plisata. De cand nu ai mai purtat o fusta plisata? Acest model este clasic si se potriveste oricui. Rochia are o croiala in clos, este confectionata din stofa fina, usor elastica si este accesorizata cu o curea in talie.

 

Tot din categoria rochiilor plisate, iti prezentam si o rochie intr-o culoare deosebita, mai exact in culoarea mustarului. Este vorba despre aceasta Rochie midi mustar din stofa plisata. Este confectionata in asa maniera incat iti va pune in evidenta talia si iti va alungi silueta. Avand in vedere culoarea, poate fi asortata foarte usor atat pe timp de zi, cat si pe timp de seara. Are maneci scurte, prezinta anchior si se inchide la spate cu un fermoar ascuns. 

Daca preferi rochiile cat mai simple ca design, dar care ies in evidenta datorita cromaticii, atunci iti recomandam aceasta Rochie fucsia cu buzunare si brosa. Este confectionata din stofa are o croiala dreapta care se potriveste oricui, prezinta un decolteu rotund si buzunare laterale functionale. Avand in vedere culoarea, suntem siguri ca vei primi complimente oricand o vei purta. 

Nu in ultimul rand, nu puteam sa nu iti recomandam si o Rochie din voal crem cu imprimeu abstract. Asa cum probabil stii, imprimeurile abstracte sunt la moda si reprezinta o modalitate foarte buna de a purta o tinuta care sa atraga atentia. Rochia are o croiala lejera prezinta un decolteu rotund si se inchide la spate cu ajutorul unei panglici din organza. 

Daca ti-au placut aceste rochii, nu ezita sa le comanzi de pe site-ul nostru! 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș