5 Rochii office lejere pentru zilele in care vrei sa te simti confortabil la birou!

 

Probabil ti s-a intamplat de multe ori sa iti doresti o tinuta eleganta, perfecta pentru birou, insa in acelasi timp sa fie o tinuta comoda. Este adevarat ca rochiile ce evidentiaza talia arata perfect, insa dupa cateva ore s-ar putea sa le gasesti putin inconfortabile. De aceea, in unele zile s-ar putea sa preferi tinutele lejere, care sa nu te incomodeze, dar care sa isi pastreze eleganta. Daca si tu esti in cautarea unor astfel de rochii office, iti vom prezenta in continuare cinci dintre preferatele noastre, ideale pentru primavara aceasta si nu numai! 

 

Pentru ca este primavara, iti recomandam sa profiti de bucuria pe care ne-o confera acest anotimp si sa porti piese vestimentare in culori vesele, cum este aceasta Rochie corai cu maneci din vascoza cu buline. Este exact genul de rochie ce iti confera incredere in tine si pentru care vei primi foarte multe complimente. Nu doar culoarea este deosebita, ci si manecile cu imprimeu cu buline, dar si fundita ce decoreaza decolteul. Poarta aceasta rochie cu o pereche de pantofi cu toc comod, fa-ti cateva bucle lejere, alege un ruj intr-o nuanta de rosu ce ti se potriveste perfect si vei fi gata de o noua zi productiva la locul de munca. 

 

 

 

 

 

O culoare frumoasa, dar care nu este apreciata la adevarata ei valoare este olive-ul. Aceasta se potriveste atat tinutelor de zi, dar si tinutelor pentru evenimentele speciale, asa ca este pacat sa nu profitam de ea si sa nu o purtam in cat mai multe momente. De aceea, iti recomandam Rochia olive cu buzunare. Aceasta este confectionata din stofa elastica si este decorata cu garnituri si blanita, pentru un plus de eleganta. Pentru a nu da gres, potriveste o pereche de pantofi negri la aceasta rochie si iti garantam ca toata lumea te va invidia pentru tinuta ta speciala! Daca esti mai curajoasa, alege o pereche de pantofi verzi sau chiar crem luciosi.

 

 

 

 

Rochia evazata din stofa cu carouri fine si broderie parca a fost special conceputa pentru primavara. Este o rochie cu un usor aspect copilaresc, dar care isi pastreaza eleganta. Este confectionata din stofa elastica fina, iar manecile din voal delicat, la fel ca si funda ce decoreaza decolteul. Rochia are carouri delicate, iar pe noi acest imprimeu ne poarta cu gandul spre primavara, la fel ca si broderia florala asezata din loc in loc.

 

 

 

Daca iti doresti o rochie cat mai simpla, pe care sa o scoti din anonimat cu ajutorul accesoriilor potrivite, iti recomandam Rochia bleumarin cu dantela pe maneca. Aceasta are o culoare superba, care se va potrivi aproape oricarei nuante de pantofi sau accesorii. Daca iti doresti o tinuta care sa iasa din tipare, poti alege pantofi rosii. 

 

 

 

 

Ultima recomandare de astazi este Rochia midi gri cu dantela. Este imposibil sa nu iti placa aceasta rochie superba, care are un aspect elegant si simplu. Manecile, dar si partea superioara a rochiei sunt confectionate din dantela delicata.

 

 

 

In incheiere, am vrea sa stim care este rochia ce ti-a placut cel mai mult dintre toate cele prezentate!

 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș