5 rochii potrivite siluetelor voluptoase cu preturi sub 200 lei!

 

Cand ati cumparat ultima data o rochie de calitate la un pret foarte bun? Probabil o sa spuneti ca nu este posibil asa ceva, insa vrem sa va demonstram ca o piesa vestimentara frumoasa, care se aseaza perfect pe corp si care se potriveste tuturor siluetelor nu trebuie sa coste o avere. 

 

De cele mai multe ori, preturile pentru rochii marimi mari nu sunt tocmai prietenoase. Insa, daca va orientati spre magazinele online, veti gasi cele mai frumoase rochii pentru siluete voluptoase si la preturi accesibile. In continuare o sa va prezentam cinci astfel de rochii care costa sub 200 lei! 

 

Rochiile tricotate sunt de cele mai multe ori problematice si pentru persoanele care au o silueta de invidiat, pentru ca nu se aseaza perfect pe corp. Insa, nu trebuie sa va descurajati, ci sa cautati rochia ideala, croita pentru toate tipurile de silueta si care va arata excelent. Un astfel de exemplu este Rochia dreapta tricotata cu dungi. Dupa cum puteti observa, rochia este confectionata dintr-un material ce nu permite formarea cutelor inestetice si nici nu va evidentia anumite zone problematice ale siluetei. Suntem siguri ca o sa va placa si manecile cu volane, care sunt in tendinte in perioada aceasta.

 

 

Evitati sa purtati imprimeuri si piese vestimentare colorate pentru ca aveti impresia ca nu se potrivesc siluetelor voluptoase? Nimic mai gresit! Tot ce trebuie sa faceti pentru a va bucura de acestea este sa alegeti croiala potrivita unei siluete nu tocmai perfecte. De exemplu, puteti purta Rochia-tunica bordo cu print argintiu alaturi de o pereche de cizme inalte si va garantam ca o sa aratati spectaculos. Este o rochie pe care o puteti purta atat la o iesire in oras, dar si la locul de munca (daca nu trebuie sa purtati tinute formale).

 

 

Dupa cum probabil stiti, idealul in ceea ce priveste tipul de silueta este cea clepsidra. Daca o sa cititi recomandarile stilistilor, veti observa ca toti pun accentul pe talie, pentru a crea forma la care viseaza milioane de femei. Chiar si persoanele voluptoase pot crea impresia unei talii frumos accentuate, cu ajutorul pieselor vestimentare potrivite. Spre exemplu, iti recomandam Rochia neagra din vascoza cu cordon in talie, ideala pentru sezonul rece. Aceasta are o croiala dreapta, iar talia este accentuata cu ajutorul unui cordon delicat. Decolteul este decorat cu dantela.

 

 

Va plac imprimeurile deosebite, insa nu aveti curajul sa le purtati? Va sugeram sa lasati deoparte prejudecatile si sa alegeti piesele vestimentare ce atrag. De exemplu, puteti purta aceasta superba Rochie cu animal print negru albastru, care arata bine pe orice silueta. Este confectionata din stofa elastica, are o croiala dreapta si va garantam ca o sa primiti multe complimente pentru ea!

 

 

Si nu in ultimul rand, va recomandam si Rochia din jerse bleumarin cu print floral. Imprimeurile florale sunt la mare cautare si ar fi pacat sa nu profitati de ele. Aceasta rochie este potrivita pentru sezonul rece, datorita materialului din care este confectionata.

 

 

Speram ca v-au placut recomandarile noastre si ca veti alege macar una dintre aceste rochii!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș