5 sacouri perfecte pentru zilele friguroase de toamna

Sacoul este acel articol vestimentar ce ne permite sa ne imbracam elegant si in acelasi timp confortabil. Se potriveste nu doar pentru tinutele de birou, dar si pentru cele casual sau pentru evenimente speciale. Daca nu stii ce fel de sacouri dama sa alegi toamna aceasta, iti prezentam in continuare cinci dintre preferatele noastre. Sunt realizate din materiale calitative si cu siguranta se vor integra perfect in garderoba ta. In plus, sunt confectionate in Romania si au un pret foarte bun! 

  1. Sacou din brocard cu desen geometric discret

Acest sacou este potrivit pentru a fi purtat atat la birou, dar si la un eveniment, alaturi de o fusta deosebita, o pereche de pantaloni din stofa, eleganti sau chiar alaturi de o rochie. Este realizat din brocard si este captusit, pentru un plus de confort. Avand o croiala clasica, se va potrivi perfect oricarei siluete. Prezinta decolteu rotund, cu decupaj, astfel ca poti pune accent pe partea de sus a tinutei si se inchide cu trei nasturi foarte frumosi, ce se potrivesc perfect din punct de vedere cromatic. 

 

 

  1. Sacou maro cu carouri si broderie

Dacă iti doresti un sacou care sa se potriveasca la cât mai multe tinute de toamna si chiar si de iarna, acesta este cel potrivit. Datorita culorii si design-ului este foarte usor de asortat. Este realizat din stofa cu lana, decorata cu un imprimeu in carouri si broderie. Este captusit, astfel ca te vei simti excelent purtandu-l, are o croiala clasica si se inchide cu patru nasturi eleganti. Acest sacou este fabricat în Romania. 

 

 

  1. Sacou galben cu print in carouri fine

Chiar daca sezonul rece este aici, nu inseamna ca nu mai poti purta culori vesele. Din contra! Iti recomandam sa ai in garderoba cat mai multe piese vestimentare in culorile toamnei, cum ar fi bordo, galben, rosu, portocaliu si asa mai departe. Acest sacou este fabricat in Romania, din stofa fina. Este captusita, prezinta decolteu rotund cu decupaj si se inchide cu trei nasturi aurii. Poate fi purtat cu succes la tot felul de tinute business si elegante, pentru diverse ocazii. 

 

 

  1. Sacou alb cu broderie neagra

Pentru tinutele speciale, indiferent daca sunt pentru birou sau un eveniment, acest sacou reprezinta piesa vestimentara ce va scoate din anonimat orice look. Poate reprezenta elementul pe care sa fie concentrata toata atentia sau poate fi integrat cu succes in tinuta, pentru a o completa. Este realizat din stofa elastica alba, texturata si decorata cu broderie neagra. Prezinta captuseala si este croit clasic, astfel ca se potriveste oricui. 

 

  1. Sacou cu print geometric bleumarin-roz

Nu in ultimul rand, din noua colectie Trend Land, iti prezentam acest sacou pentru care cu siguranta vei primi numeroase complimente. Este confectionat din stofa, are o croiala clasica, perfecta pentru a se potrivi oricarei siluete, prezinta clape decorative cu nasturi si de asemenea se inchide cu patru nasturi. 

 

Daca ti-au placut aceste sacouri si vrei sa le comanzi, te asteptam in magazinul nostru online, unde poti vedea si alte modele.

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș