A venit vremea jachetelor! Tu ce modele alegi pentru toamna aceasta?

Toamna si-a intrat in drepturi si garderoba ta probabil s-a imbogatit cu numeroase articole vestimentare ideale pentru aceasta perioada. Dintre piesele vestimentare ce nu trebuie sa iti lipseasca sezonul acesta, trebuie sa mentionam jachetele. In functie de croiala acestora si de culoare, le poti purta la orice tinuta, atat de zi, dar si de seara. In cele ce urmeaza, iti vom prezenta cinci jachete dama frumoase si calitative, pe care le poti comanda de pe site-ul nostru! 

Poncho si bereta din stofa bucle bleumarin si insertii multicolore

Acest set este perfect pentru zilele in care vrei sa porti ceva cu adevarat deosebit. Este format dintr-un poncho foarte frumos si o bereta ce va conferi intregului look un aer parizian. Poncho-ul are o croiala lejera, este confectionat din stofa bucle, iar la guler si mansete prezinta blanita neagra. Se inchide foarte usor cu ajutorul unor capse. De mentionat ca setul are o marime universala, asa ca nu trebuie sa iti faci griji in aceasta privinta. Poti purta acest set atat la fuste, dar si la pantaloni, ziua sau seara, fiind versatil. 

Jacheta gri cu fermoar

Aceasta piesa vestimentara este ideala pentru mers la birou. Cand nu mai stii ce sa imbraci in diminetile racoroase, dar totusi vrei sa pastrezi un look business, alege cu incredere aceasta superba jacheta. Este usor de asortat si o poti purta la fuste, la pantaloni sau la rochii. Este confectionata din stofa bucle gri si are accesorii realizate din piele, mai exact garnituri amplasate la buzunare si de-a lungul fermoarului. Jacheta este captusita! 

Jacheta neagra din blanita ecologica

Cine nu adora jachetele din blanita ecologica? Acestea sunt perfecte pentru zilele racoroase si se integreaza perfect si in tinutele de eveniment. Aceasta jacheta este fabricata in Romania si dupa cum poti observa, cu ajutorul ei poti obtine un look clasic, elegant si vei atrage multe priviri. Jacheta are un guler tunica, maneci raglan si se inchide cu 2 nasturi argintii. In fata prezinta doua buzunare functionale, ideale pentru momentele cand vrei sa iti incalzesti mainile. 

Jacheta gri cu garnitura neagra

Nu puteam sa nu iti recomandam inca o jacheta gri, deoarece sunt perfecte pentru acest sezon si griul este o nuanta ce nu se va demoda niciodata. Aceasta jacheta are avantajul de a putea fi purtata atat la tinute office, dar si la tinute elegante, pentru evenimente de zi. Este captusita, prezinta o inchidere ascunsa, cu nasturi si este decorata cu o banda din organza, prevazuta cu elemente argintii. 

Jacheta albastra din fas matlasat cu volanase

Daca iti plac jachetele din fas, insa te-ai saturat de modelele clasice, atunci aceasta va fi in totalitate pe placul tau. Este confortabila, are o croiala de tip sacou, este prevazuta cu buzunare cu clape, iar ca elemente decorative prezinta volanase la maneci, la tiv, la decolteu si de-a lungul inchiderii frontale. Nu-i asa ca arata superb? 

Speram ca ti-au placut recomandarile noastre si ca vei alege macar una dintre aceste jachete pentru toamna 2021! 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș