Aceste 3 perechi de pantaloni se integreaza perfect in tinute chic pe timpul iernii!

 

Nu-i asa ca nici tie nu iti place iarna? De fapt… este un anotimp frumos, cand ne gandim la peisajele imaculate, la sporturile de iarna, la ceaiul cald baut langa geam in timp ce ne uitam cum ninge, atmosfera de Sarbatori si clipele petrecute cu toti cei dragi. Insa, partile frumoase se opresc aici, pentru ca frumoasa ninsoare se transforma in cateva zile in zapada nu tocmai alba si topita, care ne determina sa iesim din casa doar cu ajutorul unor cizme de ploaie. Si ninsoarea linistita poate fi cateodata un adevarat viscol, pe care vrem, nu vrem, trebuie sa il infruntam pentru a ajunge la serviciu sau unde avem treaba. 

 

Si cu toate ca nu este tocmai un anotimp comod, nu inseamna ca trebuie sa uitam de imbracamintea chic pe timpul iernii. Sunt o multime de trucuri ce te pot ajuta si pe tine sa ai tinute in tendinte tot timpul anului si mai ales in perioada rece, cand probabil ai vrea sa te imbraci cu o patura. 

 

De exemplu, in loc de o geaca foarte larga si neagra, alege una cambrata, intr-o culoare deosebita, cum ar fi un roz pastel, un bleu, un galben, poate chiar si un olive. Nu iti face griji pentru ca o geaca intr-o culoare deschisa nu se murdareste atat de usor precum crezi. Este o schimbare mica pe care o poti face, dar cu un efect imens asupra psihicului tau. 

 

Apoi, alege pantaloni de dama eleganti pentru birou. Uita de pantalonii neatractivi caracteristici iernii si imbraca doar ce iti place mai mult. O pereche de pantaloni conici din stofa sunt ideali pentru birou sau pentru diferite evenimente la care trebuie sa participi atat ziua, dar si seara. Si ca sa te convingem, o sa iti prezentam in continuare trei dintre pantalonii nostri preferati! 

 

Din garderoba ta nu ar trebui sa lipseasca o pereche de pantaloni negri, ce se potrivesc aproape la orice tinuta de zi sau de seara. De aceea, iti sugeram Pantalonii office din stofa elastica. Au talie inalta, pentru a accentua frumos silueta, se inchid cu fermoar si cu nasture, pe fata au o dunga cusuta si au un accesoriu deosebit, auriu.

 

Daca iti plac pantalonii cu imprimeuri, atunci iti recomandam Pantaloni bleumarin cu buline mici gri. Probabil stii deja ca bulinele reprezinta un imprimeu clasic, ce nu se va demoda niciodata. Asa ca include-le in cat mai multe tinute si chiar alege cat mai multi pantaloni cu acest model. Sunt deosebiti, mai ales ca bulinele sunt discrete si sunt foarte caldurosi.

 

Si ultima recomandare este o pereche de pantaloni care sigur o sa iti aduca aminte de adolescenta sau de perioada facultatii, pentru ca sunt genul de pantaloni ideali pentru o uniforma de scoala sau chiar pentru a fi purtati la birou. Este vorba despre Pantalonii bleumarin cu dungi si model spic. Sunt realizati din stofa elastica, pe spate au buzunare decorative, iar in fata buzunare functionale.

 

 

Care dintre aceste perechi de pantaloni ti-a atras cel mai mult atentia? Pe care i-ai purta cel mai des iarna aceasta?

 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș