Adauga in garderoba ta compleuri cu fuste si cu pantaloni din noua colectie Trend Land

Daca nu ai mai purtat de ceva timp un compleu, este momentul sa adaugi in garderoba ta o astfel de piesa vestimentara. Compleurile se potrivesc atat in timpul liber, cat si la serviciu si sunt usor de asortat. In continuare, iti prezentam cateva compleuri dama din noua colectie de la Trend Land. 

 

Ori de cate ori ai nevoie de o tinuta office, fie pentru o sedinta, fie pentru o intalnire importanta de afaceri, alege un compleu care sa imbine eleganta, feminintatea si seriozitatea. Un astfel de exemplu este acest Costum - sacou roz din stofa bucle si pantaloni negri. Desi la prima vedere este un costum sobru, avand in vedere ca are si roz in componenta, acest lucru schimba total aspectul compleului. Sacoul este confectionat din stofa bucle, cu fir argintiu si este captusit. Are o croiala clasica, maneci lungi si se inchide cu patru nasturi argintii. Pantalonii sunt fabricati din stofa neagra, usor elastica si au o croiala conica, astfel ca te vei simti si vei arata excelent purtandu-i. 

 

Pentru zilele mai calduroase de primavara si de vara, ai nevoie de un costum lejer, in care sa te simti excelent. Astfel, recomandarea noastra este acest Costum bluza camel si pantaloni negri. Desi cele doua piese vestimentare componente se potrivesc de minune impreuna, este bine sa stii ca le poti purta si separat. Astfel, nu vei avea doar un compleu nou in garderoba ta, ci si o noua bluza si o noua pereche de pantaloni pe care sa le asortezi la piesele vestimentare deja existente. Bluza este confectionata dintr-un tricotaj fin si elastic, intr-o culoare superba, camel. Are o croiala lejera, un decolteu rotund si prezinta maneci trei sferturi. Pantalonii sunt croiti din stofa neagra, elastica si sunt accesorizarti cu o fundita aurie, ce se potriveste perfect cromaticii compleului.  

 

Trecem la compleuri cu fusta, ideale atat pentru a fi purtate la birou, cat si in timpul liber. Prima recomandare este un Costum- sacou din stofa lila si fusta neagra. Este compus din doua piese, asa cum poti vedea si in imaginea de mai jos: un sacou intr-o culoare superba, lila si o fusta neagra. Sacoul are maneci trei sferturi, prezinta un decolteu rotund, cu decupaj si este confectionat dintr-o stofa subtire si elastica. Fusta este fabricata dintr-o stofa elastica, neagra, este captusita si se inchide cu un fermoar ascuns. Acest costum superb este fabricat in Romania. 

 

Nu puteam sa nu iti recomandam si un costum deosebit, care poate fi purtat intr-o multime de contexte, nu doar la birou. Este de o eleganta aparte si suntem siguri ca o sa il indragesti din prima clipa. Vorbim despre acest Costum- sacou din stofa maro si fusta in carouri. Sacoul este fabricat dintr-o stofa maro, peiculizata, are o croiala clasica si dupa cum se poate vedea si in imaginea de mai jos, prezinta o brosa detasabila din material textil. Fusta conica este confectionata dintr-un jerse elastic si prezinta un imprimeu in carouri. 

Speram ca ti-au placut costumele prezentate si ca vei alege macar unul pentru a-l adauga in garderoba ta.

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș