Alege rochii de calitate pentru fiecare moment al zilei!

 

Suntem convinsi ca si tu iti doresti sa ai o garderoba compusa in mare parte din rochii. Si te intelegem, pentru ca rochiile sunt si piesele noastre vestimentare favorite. Poti purta rochii in orice moment al zilei, indiferent de eveniment, singura conditie fiind sa alegi o rochie potrivita locatiei si ocaziei. 

 

Si mai mult ca sigur alegi intotdeauna rochii calitative, chiar daca sunt putin mai scumpe. Insa, noi iti propunem cateva rochii de calitate, pe care nu va trebui sa cheltui o mica avere. Pentru ca da, poti cumpara produse de calitate la preturi corecte! Si iti mai spunem un secret: nu trebuie sa te mai gandesti de unde poti cumpara rochii de marimi mari. Stim ca majoritatea magazinelor nu ofera si astfel de piese vestimentare, sau au o gama restransa de produse. Insa, in continuare o sa iti aratam cateva dintre preferatele noastre, care te vor face sa te simti foarte bine si sa arati excelent!

Rochia eleganta gri cu brosa se potriveste perfect unui eveniment de zi sau daca doresti, o poti purta chiar si la birou. Croiala ei este dreapta, astfel incat avantajeaza orice tip de silueta si de asemenea, faptul ca este confectionata din stofa elastica, o transforma intr-o rochie comoda si atractiva. Iti garantam ca o sa iti placa dungile in degrade asezate pe toata lungimea rochiei, dar si brosa tip perla care accesorizeaza decolteul. Poti purta aceasta rochie atat acum, in perioada de inceput a toamnei, dar si spre finalul ei, schimband incaltamintea si accesoriile.

 

Cu siguranta si tie iti plac imprimeurile florale, asa ca am ales pentru tine Rochia bleumarin cu flori maxi gri. Si aceasta este croita drept, astfel ca nu va trebui sa iti faci griji din cauza siluetei. Materialul este unul placut la atingere si in care te vei simti comod: jerse imprimat cu flori. Manecile trei sferturi si decolteul discret, rotund, ii confera o eleganta aparte.

 

Bleumarinul este o culoare eleganta, o culoare care merita sa fie integrata intr-o tinuta deosebita. Din acest motiv, iti recomandam Rochia bleumarin din brocard elastic. Pe toata lungimea ei, are un model discret, floral, care va deveni rapid preferatul tau. Rochia este accesorizata cu un colier argintiu cu perle, astfel incat sa il poti folosi in zilele in care te grabesti sau nu stii ce bijuterii sa alegi.

 

Pentru o ocazie speciala, iti sugeram sa alegi Rochia bleumarin imprimata cu volan. Aceasta poate fi purtata chiar si la birou, in zilele in care iti doresti sa te simti speciala. Este confectionata din triplu voal, un material calitativ si care confera prestanta rochiei, iar manecile sunt decorate cu fundite satinate.

 

Ultima recomandare de astazi este Rochia cu carouri bleumarin-bej, potrivita pentru a fi purtata la birou. Probabil si voua v-au placut la un moment dat carourile si te-ai intrebat cand le vei putea purta din nou. Iata ca ziua aceea a sosit si ne putem bucura din nou de acest imprimeu superb. Este o rochie asimetrica, din stofa elastica si croita lejer.

 

 

Am dori sa aflam parerea ta in legatura cu aceste rochii si de asemenea, sa ne spui care este prefera ta.

 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș