Alege rochii in clos marimi mari si bucura-te de un look elegant si atractiv!

Alegerea tinutelor de zi cu zi sau pentru evenimente poate fi destul de dificila pentru oricine, insa daca punem in ecuatie si o silueta ce nu se incadreaza in tiparele modei, lucrurile se complica si mai mult. De-a lungul timpului, doamnele si domnisoarele care nu au avut o silueta de invidiat, au preferat sa se imbrace in haine foarte largi si in culori inchise, desi specialistii in moda au spus in nenumarate randuri ca nu aceasta este solutia. Indiferent de tipul siluetei, fiecare persoana merita sa se imbrace atractiv si fiecare are macar un atu ce merita scos in evidenta: picioare lungi, brate frumoase, forma de clepsidra a siluetei si asa mai departe. 

Chiar daca nu esti intr-un moment al vietii in care arati asa cum ti-ai dori, nu inseamna ca trebuie sa alegi haine care nu te avantajeaza. Trebuie doar sa gasesti masura corespunzatoare si sa inveti sa scoti in evidenta punctele forte ale siluetei tale. Spre exemplu, daca ai silueta de tip clepsidra, poti sa iti accentuezi talia, purtand fie rochii in clos, fie pantaloni cu talia inalta si bluza de tip crop top, care vor alungi silueta din punct de vedere vizual si vor concentra atentia asupra taliei. 

Si pentru ca am mentionat rochiile in clos, trebuie sa discutam si despre aceste piese vestimentare. Fiecare femeie trebuie sa aiba in garderoba rochii in care sa se simta bine si sa arate perfect. Secretul este sa gasesti croielile ce te avantajeaza cel mai bine. Spre exemplu, daca vrei sa ascunzi picioarele, alege croieli midi, nu rochii extrem de lungi. Indiferent de forma picioarelor tale, daca alegi o rochie ce trece de genunchi cu o palma si adaugi o pereche de pantofi cu toc, vei obtine un efect de alungire al picioarelor, ascunzand in acelasi timp partile ce te deranjeaza. Daca optezi pentru o rochie lunga pentru zi cu zi, nu vei putea sa iti pui in evidenta picioarele. 

Rochiile noastre preferate cand vine vorba despre siluete voluptoase sunt cele in clos. Acestea sunt adecvate si pentru femeile insarcinate, dar si pentru doamnele si domnisoarele care momentan nu au silueta mult dorita. Rochiile in clos evidentiaza talia si dau impresia unei siluete de tip clepsidra. Nu doar ca vei arata superb purtand o astfel de piesa vestimentara, dar te vei si simti excelent. 

Iti recomandam sa alegi rochii marimi mari in clos atat pentru mersul la birou, pentru activitatile de zi cu zi, dar si pentru diverse evenimente speciale la care participi. Te sfatuim sa incepi cu o rochie office, iar daca te simti confortabil sa adaugi treptat cat mai multe astfel de rochii. Indrazneste si opteaza pentru culori vibrante, imprimeuri deosebite, materiale fluide. Diversifica-ti garderoba si iti garantam ca nu o sa iti para rau! 

Asadar, ori de cate ori vrei sa arati bine si sa te simti excelent, alege cu incredere rochii in clos. Vei ajunge sa le iubesti si le vei purta aproape in fiecare zi! 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș