Alege rochii in marimi mari cu stil, care sa iti scoata silueta in evidenta

Cand vine vorba despre tinute pentru siluete voluptoase, cele mai multe persoane au tendinta de a alege haine foarte largi. Nimic mai gresit! Daca ai o silueta voluptoasa, hainele largi nu vor face altceva decat sa dea impresia unei siluete mult mai mari. Din contra, ar trebui sa alegi haine potrivite, in marimea ta, insa care sa iti puna in valoare silueta. Se poate sa porti haine in marimea ta si sa ascunzi zonele care te deranjeaza. Astfel, vei arata spectaculos si nu va trebui sa te mai ascunzi dupa haine. In continuare, iti prezentam cateva exemple de rochii marimi mari pe care le poti purta cu succes si care iti vor pune in evidenta silueta. 

Daca esti in cautarea unor rochii casual, cu siguranta o vei aprecia pe aceasta: Rochie violet din catifea cu guler inalt si buzunare. Asa cum poti vedea si din poza de mai jos, are o croiala dreapta, usor relaxata, ceea ce iti va permite sa o porti fara probleme. Poate fi asortata la pantofi sport, la ghete sau la cizme casual. Este realizata dn catifea elastica, astfel incat are si o nota eleganta. Gulerul inalt, accesorizat cu snur este perfect pentru vremea foarte rece, intrucat nu vei mai avea nevoie si de o esarfa, daca nu iti place sa porti de obicei. Rochia este si practica, deoarece prezinta buzunare laterale, functionale si ascunse. Astfel, iti vei putea incalzi mainile fara probleme sau vei putea sa pui in buzunare mici obiecte de care ai nevoie pe parcursul zilei, chiar si telefonul mobil. Nu-i asa ca arata bine si ca se incadreaza in tiparul rochiilor perfecte pentru siluete voluptoase? 

 

O greseala pe care probabil si tu o faci este sa ignori articolele vestimentare colorate sau cu imprimeuri. Probabil ai auzit de multe ori ca daca ai o silueta voluptoasa, ar trebui sa porti doar haine in culori inchise, fara imprimeuri. Acest lucru nu este adevarat, din contra. Te poti bucura de culori si imprimeuri, cata vreme alegi marimea potrivita pentru articolele vestimentare dorite. Astfel, iti recomandam aceasta Rochie evazata cu imprimeu geometric roz-negru. Croiala evazata avantajeaza pe oricine, mai ales daca vorbim despre siluete voluptoase. Rochia este confectionata dintr-un jerse gros, elastic, astfel ca se potriveste perfect in sezonul rece si are o croiala usor evazata. O poti purta cu cizme sau botine, dupa preferinte sau daca o porti la un eveniment, o poti asorta cu pantofi. 

 

Nu in ultimul rand, iti recomandam si o Rochie evazata maro cu insertii din catifea neagra. Asa cum poti observa si din imagine, aceasta are o croiala interesanta. Insertia din catifea este pozitionata astfel incat sa atraga atentia si creeze impresia unei siluete mai lungi. Se inchide discret la spate, cu un nasture, este confectionata din stofa fina si insertii de catifea si prezinta un decolteu rotund. 

Daca ti-au placut aceste modele de rochii, iti recomandam sa intri pe pagina dedicata rochiilor in marimi mari si sa vezi si altele asemenea, pentru a comanda modelele care iti atrag atentia cel mai mult.

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș