Bluze de dama diafane, ideale de purtat primavara

Din garderoba ta nu ar trebui sa lipseasca bluzele. Acestea pot fi purtate atat la birou, cat si in timpul liber, pot fi integrate cu succes intr-o tinuta casual sau una pentru birou si de ce nu chiar si intr-o tinuta pentru un eveniment la care te poti imbraca mai comod. Iti prezentam in continuare cateva bluze de dama diafane, excelente pentru aceasta primavara. 

Daca abia asteptai sa porti din nou tinute in nuante de rosu sau de portocaliu, acum este momentul ideal. In primul rand, iti prezentam o bluza confectionata intr-un material delicat, pe care o poti purta cu incredere atat la blugi sau alte tipuri de pantaloni, intr-o tinuta casual, cat si integrata in tinute elegante, mai feminine. Este o bluza versatila, pe care o vei indragi din prima clipa: Bluza uni corai cu funda. Este fabricata in Romania, are un croi lejer, prezinta maneci scurte, inchidere discreta la spate, cu un nasture si un decolteu accesorizat cu esarfa, elementul principal de atractie al acestei bluze. 

Ramanem in aceeasi paleta cromatica, pentru ca vrem sa iti vorbim despre bluzele rosii. Rosul in vestimentatia doamnelor si domnisoarelor exprima eleganta, feminitate si putere. Ori de cate ori vrei sa te simti sigura pe tine si sa primesti complimente, alege o bluza rosie, cum este aceasta Bluza rosie din dantela. Fiind croita din dantela, poate fi purtata in tinute elegante, insa este usor de integrat si in tinute casual, de zi cu zi, cand iti doresti un element care sa sparga monotonia. Dantela este dublata de un material subtire si elastic. 

Bluzele usor cambrate sunt intotdeauna atractive, avand in vedere ca pun silueta in evidenta. Astfel de articole vestimentare se potrivesc oricui, deoarece pot sa creeze impresia unei talii mai evidentiate. Iti recomandam sa alegi astfel de bluze in mai multe culori, pentru a te bucura de ele la diverse ocazii. Spre exemplu, pentru a merge la birou sau pentru un eveniment de zi la care poti alege o tinuta casual, sugestia noastra este aceasta Bluza bleu cu broderie alba din bumbac. Este fabricata in Romania, dintr-o tesatura fina, elastica si creponata. Are o croiala lejera, prezinta un decolteu rotund si discret. Se inchide la spate cu un nasture si are maneci trei sferturi cu elastic.

 

Pentru ca iti recomandam bluze diafane, nu putem sa nu discutam si despre bluzele cu imprimeuri deosebite. Pentru primavara, iti sugeram imprimeuri cu buline, cu flori si chiar si cu fluturi. Spre exemplu, poti asorta aceasta Bluza bej cu fluturi imprimati. Este fabricata in Romania, are o croiala lejera, prezinta un pliu dublu in zona bustului si are un decolteu rotund si discret. Manecile sunt trei sferturi, astfel ca poate fi purtata si in zilele mai calduroase de primavara. 

Acestea au fost doar cateva dintre bluzele pe care ti le recomandam pentru a fi purtate pe timpul primaverii. Te asteptam in magazinul nostru online pentru a vedea si alte articole vestimentare asemanatoare. 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș