Bluze de dama elegante care nu se demodeaza niciodata

Bluzele elegante reprezinta un must-have pentru garderoba oricarei femei. In functie de croiala, culoare si material pot fi integrate in diferite tipuri de tinute: elegante, casual sau office. De multe ori poate fi dificil sa alegi piese vestimentare in care sa investesti avand in vedere rapiditatea cu care se schimba tendintele in moda. Tocmai de aceea am creat o lista cu bluze elegante care vor rezista testului timpului si pe care le poti achizitiona cu increderea ca vor fi componente durabile ale garderobei tale. In plus, sunt piese versatile si atemporale, pe care le poti asorta usor timp indelungat.

Asadar, daca este momentul pentru o noua achizitie, te invitam sa parcurgi lista noastra de bluze elegante si sa te delectezi cu modele in trend, adaptabile stilului tau propriu vestimentar.

Un prim model ce cu siguranta va rezista schimbarilor trendurilor este bluza alba cu print discret. Tesatura fina si elastica, alaturi de croiala lejera sunt detalii ce o integreaza perfect intr-o tinuta casual, de primavara. In plus, forma acesteia complimenteaza cu brio orice tip de silueta, elasticul din zona tivului fiind un plus pentru acest aspect. Pentru o infatisare naturala, alege sa o porti cu o pereche de jeansi simpli. 

Bulinele au fost si vor fi mereu in voga si sunt imprimeuri ce se potrivesc oricarei femei indiferent de varsta sau stilul vestimentar. Tocmai de aceea urmatoarea recomandare de pe lista noastra este bluza alba cu buline corai. Este piesa ce va oferi romantism si feminitate tinutei tale. Acelasi efect este dat si de gulerul incretit cu volanase, un element ce a dainuit de asemenea in timp. 

Feminina, clasica si esentiala. Probabil stii deja la ce ne gandim - bluza lejera uni neagra. Asortata cu pantaloni eleganti contureaza perfect tinuta pentru un eveniment important, iar alaturi de o pereche de jeansi este piesa de rezistenta la o intalnire cu prietenele. Culoarea si tesatura fina ii ofera flexibilitate si este usor de asortat. Pentru un plus de eleganta si mister o poti incadra intr-un tinuta complet neagra.

 

Nu poti da niciodata gres cu o bluza cu imprimeu floral. Bluza bleumarin cu flori multicolore este pata de culoare de care ai nevoie pentru o buna dispozitie. O poti purta atat pe timp de zi cat si pe seara, in functie de elementele pe care le alegi pentru accesorizare. Cu siguranta vei aduce veselie in fiecare loc in care o vei purta!

Dintr-o multime de modele disponibile pe www.trendland.ro doar tu stii care sunt cele pe care le doresti in garderoba ta! Poti verifica sectiunea noastra de bluze elegante si sa o alegi pe cea care spune cat mai multe despre tine. Nu uita! Tendintele in moda se schimba, insa bluzele raman piesele vestimentare constante, pe care le incluzi usor in tinuta de zi cu zi. 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș