Bluze elegante din noua colectie pentru tinute de exceptie

Ai inceput sa iti pregatesti garderoba pentru toamna? Chiar daca se anunta temperaturi ridicate, cel putin pentru septembrie, nu inseamna ca nu vei avea nevoie de cateva articole vestimentare care sa te ajute in diminetile sau serile racoroase. Mai mult ca sigur vei purta mai des pantaloni si bluze in detrimentul fustelor, asa ca vrem sa iti recomandam cateva bluze de dama elegante din noua colectie, ce te vor ajuta sa obtii tinute exceptionale! 

 

Nuantele pastelate sunt cel mai usor de asortat, asa ca prima piesa vestimentara pe care ti-o propunem este o Bluza bleu cu volanas din dantela. Dupa cum poti observa, este intr-o nuanta deosebita de bleu pastel, ideala pentru orice anotimp. Bluza este fabricata in Romania din materiale foarte bune si are o croiala lejera, asa ca o poti achizitiona indiferent de tipul tau de silueta. Este o bluza deosebita, accesorizata cu un volans din dantela in partea din fata, ce ii confera o nota eleganta. Manecile sunt trei sferturi si prezinta elastic la mansete. Poti purta cu succes aceasta bluza atat la locul de munca, dar si integrata intr-o tinuta pentru un eveniment de zi unde nu se cere o tinuta formala.

 

 

Ti-au atras atentia vreodata bluzele cu maneci clopot sau bluzele cu maneci evazate? Daca da, urmatoarea propunere s-ar putea sa fie pe placul tau: Bluza lejera alba cu broderie. Este croita din bumbac, fabricata in Romania si se inchide la spate cu un nasture. Bluza aceasta are o croiala lejera si iese in evidenta datorita manecilor scurte cu volane si broderiei negre amplasata la nivelul lor, dar si in dreptul decolteului. Aceasta piesa vestimentara superba se potriveste atat la pantaloni, dar poate fi purtata si cu o fusta.

 

 

Imprimeurile florale sunt potrivite pentru tinutele de zi, mai ales cand vine vorba despre bluze. Asa ca iti recomandam cu incredere o Bluza bleumarin cu print floral alb-rosu. Cel mai bine se potriveste alaturi de o pereche de pantaloni, chiar si blugi. Este confectionata din material subtire si elastic, astfel incat te vei simti perfect in ea, are o croiala lejera si prezinta un decolteu rotund accesorizat cu snur. Avand in vedere combinatia de culori si de imprimeuri, o poti asorta foarte usor.

 

 

 

Ce spui despre un imprimeu abstract? Unele dintre cele mai apreciate tipuri de print-uri sunt acestea, deoarece atrag atentia intr-un mod placut si cei care il privesc incearca sa isi dea seama ce fel de forme reprezinta. In acest sens, iti recomandam o Bluza cu print abstract bleumarin-roz, confectionata dintr-o tesatura fina, elastica. Aceasta are o croiala lejera, maneci trei sferturi cu bride si prezinta un decolteu rotund. Se integreaza perfect chiar si intr-o tinuta casual, cu blugi. 

 

 

 

La final, iti recomandam o Bluza alba cu romburi roz-pudra, foarte feminina, care iti va aminti de imbracamintea pentru papusi. Are o croiala lejera, maneci trei sferturi si un decolteu rotund. Nu ai cum sa nu iubesti aceasta bluza! 

 

 

 

Am vrea sa stim care dintre aceste bluze ti-a placut cel mai mult si de ce!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș