Bluze si pantaloni pentru evenimente elegante de primavara? De ce nu?

In sfarsit ne putem bucura de diverse evenimente de primavara: cununii civile, botezuri, petreceri de aniversare, onomastice, zile de nastere, petreceri corporate si multe altele. Primavara parca iti doresti sa participi la cat mai multe astfel de evenimente, indiferent de natura lor. Insa, pe cat de mare este dorinta de a participa la o petrecere sau un eveniment, pe atat de multe griji iti faci in privinta tinutei. De cate ori ai stiut exact ce vrei sa porti la un anumit eveniment? De cele mai multe ori consideram ca anumite tinute nu sunt potrivite si astfel avem dressingul plin si zero inspiratie pentru alegerea tinutei adecvate. 

Primavara aceasta te provocam sa iti schimbi total viziunea asupra tinutelor! Daca de obicei pentru evenimente alegi rochii sau fuste, vrem sa iti propunem sa te imbraci in pantaloni si bluze elegante, deosebite. Ai purtat vreodata o astfel de tinuta eleganta la un eveniment la care ai fost invitata? Daca este prima data cand vei alege astfel de piese vestimentare, nu trebuie sa iti faci griji! Iti vom prezenta in continuare cateva idei de tinute cu pantaloni si bluze elegante de dama

Pentru un eveniment la care nu ai nevoie de o tinuta atent studiata, asa cum ar fi o petrecere in familie, iti recomandam aceasta Bluza gri cu imprimeu abstract pe care o poti purta alaturi de o pereche de pantaloni negri sau alaturi de o pereche de blugi. Bluza este realizata dintr-o tesatura fina, subtire si are o croiala lejera. Suntem siguri ca vei aprecia manecile si fundita decorativa din partea din fata. 

Iti doresti o bluza care sa iasa in evidenta, perfecta pentru o tinuta vesela? In cazul acesta, iti recomandam Bluza cu dungi multicolore. Suntem siguri ca vei atrage numeroase complimente purtand aceasta bluza si ca vei inveseli pe oricine te va privi. Bluza este realizata din tesatura fina, satinata. O poti purta la pantaloni negri sau albi, in functie de preferinte sau daca preferi o tinuta indrazneata, poti alege pantaloni care sa se asorteze cu una dintre culorile bluzei. 

 

Daca preferi articolele vestimentare versatile, atunci sigur o sa apreciezi si aceasta Bluza roz cu fundita si maneci 3/4. Asa cum poti observa si din imagine, nu este doar o bluza ideala pentru un eveniment, ci poate fi purtata si ulterior, la birou sau in orice alt tip de tinuta doresti. O poti asorta cu blugi sau cu pantaloni eleganti, dupa preferinte. 

Nu in ultimul rand, vrem sa iti prezentam si o Bluza alba cu broderie. Din garderoba niciunei doamne sau domnisoare nu ar trebui sa lipseasca bluzele albe, versatile, ideale pentru orice tip de tinuta. Cea pe care ti-o recomandam este perfecta pentru a fi purtata atat la pantaloni eleganti, dar si la blugi. O poti imbraca la un botez sau la o petrecere corporate.

 

Speram ca ti-au placut recomandarile noastre si ca vei alege una dintre aceste bluze! 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș