Care sunt cele mai potrivite tinute pentru o petrecere la birou?

Petrecerile de firma aduc de obicei toti colegii si partenerii in acelasi loc. Acestea ofera o ocazie unica de a socializa, de a consolida relatiile si de a va cunoaste colegii de birou in afara orelor de lucru. Acesta este, de asemenea, momentul in care va puteti distra si puteti arata o alta latura a personalitatii dumneavoastra.

La aceste evenimente, purtarea tinutei potrivite va pune intr-o dispozitie buna pentru a socializa. De asemenea, puteti face o impresie buna asupra noilor persoane pe care le intalniti si puteti mentine o imagine profesionala pentru colegii de serviciu. Atunci cand ai dubii cu privire la ce sa alegi, aceste tinute pentru petrecerea companiei sunt solutii simple si sigure. 

O rochie clasica

Fie ca este vorba de o petrecere aniversara, de un pranz special sau de o sarbatoare dupa ce ati atins un obiectiv cheie, o rochie purtata la serviciu se potriveste practic in orice situatie profesionala. Aceasta piesa este atat feminina, cat si functionala, oferind ore intregi de purtare confortabila. Daca evenimentul dvs. necesita un aspect formal, atunci o rochie pentru ocazii speciale, cum ar fi o rochie fara maneci cu o croiala dreapta sau o rochie clos sunt alegeri excelente.

In functie de vreme, completeaza tinuta cu o pereche simpla de tocuri sau cu dres si cizme. Accesorizeaza-ti rochia dupa pofta inimii: alege esarfe usoare cu imprimeuri dinamice, seturi de bijuterii si genti de mana. Daca la birou este putin cam racoare, un simplu cardigan negru te poate ajuta sa te simti confortabil. Pe trendland.ro veti gasi o multime de rochii elegante de calitate potrivite pentru acest context. 



 

Pantaloni și bluza

Daca petrecerea companiei dvs. permite un spectru vestimentar mai casual, atunci pantalonii sunt un articol excelent de integrat in tinuta ta. Pantalonii drepti, in special o cei de culoare neutra, pot fi foarte eleganti atunci cand sunt asortati cu o camasa cu volane, sau o bluza vaporoasa.

Cheia este sa selectati pantofi si accesorii care sa ofere un aspect curat si sofisticat. Orice lucru care arata dezordonat sau prea informal nu este de dorit la un eveniment corporatist. Prin purtarea pantalonilor intr-un mod elegant, puteti sa va simtiti confortabil, dar sa pastrati o imagine profesionala la urmatoarea petrecere a companiei. Descopera la noi pe site o multime de pantaloni eleganti de dama, disponibili si in marimi mari! 

 

 

Fuste si bluze feminine

Fustele profesionale deschid multe posibilitati pentru tinuta de petrecere a companiei. Atunci cand sunt asortate cu un top la moda, accesorii si pantofi, puteti crea un aspect impresionant. Fustele clos, maxi, mulate si pana la genunchi va permit sa realizati multe tinute atractive. Doriti sa va simtiti fluida si libera? O fusta maxi lejera si o bluza mulata este un look perfect, relaxat, dar elegant, pe care il puteti detine pentru urmatoarea petrecere de companie. O fusta midi iti flateaza curbele, strangandu-ti talia in punctul ei natural, ceea ce este universal flatant.

 

 

Nu uitati de accesorii!

Gentile, manusile, palariile, cravatele, esarfele si bijuteriile completeaza pachetul. In timp ce imbracamintea constituie baza de inspiratie, accesoriile ofera tusa finala. Colierul potrivit poate transforma o rochie simpla intr-o piesa de petrecere. O pereche grozava de cercei, niste butoni de manseta rafinati, o cravata festiva si o curea din piele lucioasa pot uni alte tinute intr-un mod splendid.

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș