Care sunt criteriile pe baza cărora alegi rochii office?

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/9MoQKZW0nGU

Schimbarea sau completarea garderobei poate fi uneori destul de dificilă, mai ales dacă ne referim la piese vestimentare care necesită puțin mai multă atenție decât de obicei. În această categorie intră și rochiile office. Când ai cumpărat ultima dată o astfel de piesă vestimentară? Ai găsit ușor ceea ce ți-ai dorit? Consideri că rochia respectă în totalitate criteriile unei rochii office? În cazul în care nu știi cum poți alege astfel de piese vestimentare, îți prezentăm în continuare principalele criterii pe baza cărora poți alege cele mai bune rochii office! 

 

Materiale

Materialul unei piese vestimentare influențează nu numai durata de viață a acesteia, dar și modul în care se va așeza pe corp. În general, rochiile confecționate din stofă subțire și elastică sunt ideale pentru primăvară și toamnă, uneori chiar și pentru vară, iar dacă sunt căptușite, cu atât mai mult se vor așeza și mai frumos. Recomandarea noastră este să alegi materiale calitative, așa cum este stofa, bumbacul, vâscoza sau materialele tip mătase. Îți garantăm că vei vedea diferența și te vei bucura de rochii un timp îndelungat.

 

Croiala

Când vine vorba despre rochii office, croiala joacă un rol important. Nu poți opta pentru o rochie mulată, dar poți alege o rochie care urmează liniile corpului într-un mod discret. Când alegi croiala, trebuie să te gândești cât de bine se potrivește siluetei tale, dar și mediului în care lucrezi. În cazul în care nu vrei să dai greș, cel mai bine este să optezi pentru o rochie cu o croială dreaptă sau o rochie cu o croială în cloș. De luat în calcul sunt și rochiile croite lejer, iar dacă le poți personaliza cu o curea în talie spre exemplu, ar fi perfect. 

 

Culori

În ceea ce privește culorile, deși foarte multe femei optează pentru culori închise sau neutre, trebuie să știi că poți alege oricând ținute pline de viața. Totuși, ar fi de evitat culorile foarte puternice, de exemplu cele neon. În schimb, poți alege un corai, galben muștar, verde crud, albastru, bordo. În rest, poți opta pentru orice nuanță neutră sau pentru cele pudrate, care conferă ținutei o notă în plus de feminitate.  

Preț 

Probabil știi și tu că în cele mai multe cazuri, prețul nu dictează calitatea, așa că îți recomandăm să acorzi atenție acestui aspect data viitoare când alegi o rochie office. Nu trebuie să plătești jumătate de salariu pe o rochie doar pentru că este de la un brand foarte cunoscut, mai ales dacă nu ești sigură de materiale. Mai bine alege o rochie fabricată local, din materiale de bună calitate. 

 

Țara de proveniență 

Ori de câte ori ai ocazia, îți recomandăm să alegi rochii office fabricate în România. Probabil știi și tu că mereu s-au produse obiecte vestimentare calitative pe plan local și foarte frumoase, deoarece româncele au avut mereu gusturi foarte bune când vine vorba despre modă. În plus susții și economia locală, așa că este o situație în care toată lumea are numai de câștigat. 

 

În încheiere, am vrea să știm care sunt criteriile pe baza cărora alegi tu rochiile office! 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș