Carourile vor fi mereu la moda: va recomandam cinci rochii cu un astfel de imprimeu!

Daca sunteti pasionate de moda (si nu numai) probabil ati observat ca la un anumit interval, trendurile se reinventeaza. Astfel, daca pana in urma cu vreo cinci ani, blugii evazati se gaseau rar in magazine, in ziua de astazi sunt din nou in tendinte, la fel cum erau si in anii ‘90. La fel se intampla si cand vine vorba despre culori sau diferite imprimeuri. Probabil ati observat ca incepand de anul trecut, se poarta din nou carourile. Multora dintre voi probabil va aduc aminte fie de anii ‘70-’80, fie de anii de scoala si de uniforma. 

 

Ce-i drept, carourile arata foarte bine, indiferent de piesa vestimentara pe care se afla. Puteti sa purtati carouri atat in tinute office, dar si in tinute casual, sport, ba chiar si in tinute de seara. Important este sa potriviti tipul carourilor si culoarea acestora cu evenimentul la care mergeti, cu locatia si momentul zilei. 

 

Pentru zi, puteti opta fie pentru o fusta sau o pereche de pantaloni in carouri alaturi de o bluza diafana, uni sau o camasa. Cel mai bine s-ar potrivi o bluza intr-o non-culoare, pentru a nu incarca foarte mult tinuta, avand in vedere ca accentul cade pe carouri. Sau puteti alege o rochie in carouri. Sunt foarte multe modele extrem de frumoase si cu siguranta o sa le doriti pe toate (va intelegem). Pentru a integra acest tip de imprimeu in garderoba voastra, puteti alege rochii office in carouri. Sunt cel mai usor de purtat si o sa va dati seama ce tip de genti si de pantofi se potrivesc, cum puteti asorta culorile si apoi, cand prindeti curaj, puteti crea tinute de seara cu ajutorul carourilor. In continuare o sa va prezentam cinci rochii office in carouri, care sigur vor fi pe placul vostru din prima clipa in care le veti vedea.

 

Rochia office dreapta gri in carouri cu trandafiri roz este ideala pentru inceputul de toamna. Este foarte interesanta multumita combinatiei de carouri si imprimeu sub forma de trandafiri, dar si faptului ca este in degrade. Asadar, este o rochie indrazneata, insa nu trebuie sa va fie teama sa o purtati. Alegeti pantofi simpli, o geanta uni, bijuterii minimaliste si aveti o tinuta completa, fara probleme.

 

 

Pentru zilele in care vreti sa va simtiti speciala, va recomandam Rochia neagra din voal cu imprimeu in carouri. O puteti purta atat la birou, dar si la o petrecere de tip cocktail sau la o iesire in oras alaturi de prieteni, colegi sau de persoana iubita.

 

 

Rochia maro din jerse cu bordura pe umeri o sa va permita sa va obisnuiti cu imprimeul in carouri, multumita design-ului este simplist. Iese in evidenta multumita bordurii cu animal print.

 

 

Rochia dreapta office neagra in carouri si print floral este potrivita si pentru a fi purtata la o intalnire formala, multumita croielii si culorilor predominante. Este realizata din stofa elastica, subtire si este croita drept.

 

 

Si ultima, dar nu cea din urma, Rochia clos in carouri este genul de rochie in care nu veti trece neobservata. Da impresia unui costum realizat din sacou si fusta, insa este o rochie in care o sa va simtiti confortabil si o sa aratati foarte bine.

 

 

Acestea au fost recomandarile noastre de rochii office in carouri. Speram ca v-au placut si ca o sa purtati si voi acest imprimeu!

 

 

 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș