Cautarea rochiei perfecte pentru un eveniment de seara s-a mutat in online: iata recomandarile noastre!

Sursa foto: https://www.trendland.ro/rochii-de-seara/rochie-de-seara-din-voal-negru-si-saten-albastru-v16-053-albastru.html

Orice doamna sau domnisoara isi doreste sa poarte rochii deosebite la evenimentele de seara la care este invitata. Insa, de cele mai multe ori, cautarea unei rochii speciale poate fi dificila. Magazinele fizice nu ofera o varietate de produse, ori preturile sunt foarte mari. Pentru a-ti veni in ajutor, in cele ce urmeaza iti prezentam cinci rochii lungi de seara deosebite, pe care le poti comanda online de la Trendland.ro! 

Vrei sa iesi in evidenta cu ajutorul unei rochii intr-o nuanta superba, perfecta pentru toamna si nu numai? Avem recomandarea ideala pentru tine: o Rochie bordo din dantela si voaluri suprapuse. Aceasta este realizata din cele mai bune materiale, are o croiala lejera astfel incat se va potrivi oricui  si este captusita. Prezinta maneci scurte si un decolteu rotund. In ceea ce priveste design-ul, asa cum poti observa si din imagine, rochia prezinta voaluri suprapuse si dantela cu insertii aurii. Cu siguranta este una dintre rochiile care iti va acorda incredere indiferent de evenimentul la care vei participa.

Pentru evenimentele de seara la care vrei sa te simti diferita, iti prezentam o Rochie de seara din tull cu paiete. Purtand-o, vei iesi in evidenta intr-un mod placut si toata lumea te va admira pentru alegerea facuta. Rochia are o croiala tip sirena, prezinta anchior in fata si un fermoar ascuns la spate. Volanele din partea inferioara sunt realizate din tull suprapus, iar in partea superioara rochia este decorata cu paiete si trandafiri bordo cu pene. Pentru un plus de confort, rochia este captusita cu saten.

Daca esti in cautarea unei rochii potrivite pentru mai multe evenimente, o rochie pe care sa o poti accesoriza diferit si astfel sa te bucuri de ea de mai multe ori, iti recomandam aceasta frumoasa Rochie de seara din voal bleumarin cu dantela. Dupa cum poti observa si din imaginea de mai jos, partea superioaraa rochiei este formata din saten roz cu dantela, ce se potriveste perfect cu nuanta de bleumarin. De asemenea, captuseala rochiei este realizata din acelasi saten roz. Are o croiala tip sirena, prezinta fenta cu inchidere cu nasturi la spate si este accesorizata cu o funda maxi din dantela in talie.

Preferi culori clasice pentru rochiile de ocazii? In cazul acesta, iti prezentam o Rochie lunga neagra din brocard si voal, pe care o poti purta la aproape toate evenimentele de seara. Aceasta are o croiala lejera, este captusita si are maneci trei sferturi cu decupaje si mansete din brocard. Decolteul este accesorizat cu margelute argintii si strasuri, pentru un plus de eleganta si rafinament. 

Ultima propunere din aceasta serie de rochii de seara este superba Rochie bleumarin din brocard. Are o croiala deosebita, de sirena, trena lunga, bustul este confectionat din brocard bleumarin cu flori roz si fir metalic. 

In incheiere, am vrea sa ne spui care este rochia ta preferata dintre cele prezentate si de ce!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș