Cauti rochii office care sa iti accentueze talia? Iata recomandarile noastre!

Cum alegi de obicei rochiile office? Te orientezi doar dupa culoare? Iti doresti sa aiba o anumita croiala sau lungime? In cazul in care vrei sa incerci si alte tipuri de rochii office, iti recomandam sa optezi pentru cele care iti accentueaza talia. Indiferent de silueta ta, este important ca talia sa fie intotdeauna evidentiata pentru ca intreaga tinuta sa arate perfect. In continuare, iti vom prezenta cateva dintre rochiile care iti pot accentua talia intr-un mod placut si pe care le poti purta cu incredere la locul de munca. 

Cand vine vorba despre rochii care iti pun talia in evidenta, cea mai evidenta recomandare este alegerea unui model ce are cordon in talie. Astfel, iti recomandam aceasta Rochie bleumarin de zi cu flori maxi roz si cordon in talie. Este confectionata in Romania, din stofa si este croita in clos. Prezinta decolteu discret rotund, maneci trei sferturi si se inchide la spate cu un fermoar ascuns. Datorita imprimeului deosebit, va reprezenta un articol vestimentar ideal pentru utlima parte a primaverii si pentru inceputul verii.

 

Adori rochiile uni, cu un design cat mai simplu? In acest caz, avem sugestia potrivita pentru tine. Ce spui de aceasta Rochie lejera roz-prafuit cu nasturi si cordon? Avand in vedere stilul acesteia, poate fi purtata atat la birou, dar si la un eveniment de zi unde nu este nevoie de o tinuta foarte eleganta si de ce nu, chiar si in timpul liber, poate la un pranz alaturi de prieteni. Are o croiala lejera, astfel ca se potriveste oricui, maneci trei sferturi cu mansete elastice si prezinta anchior. 

Iti plac rochiile cat mai feminine, cu volanase, maneci deosebite si cu imprimeu floral? In cazul acesta, stim exact ce iti trebuie! Iti recomandam aceasta Rochie lejera din voal camel cu imprimeu floral. Asa cum poti observa si din imagine, poate fi asortata foarte usor si o poti purta intr-o multime de contexte. O vei adora avand in vedere ca iti accentueaza talia, iar in acelasi timp prezinta volanase si o croiala care se potriveste oricui. Cromatica este ideala pentru aceasta perioada si o poti purta cu orice fel de pantofi iti doresti. 

Pentru ca talia sa fie accentuata, nu trebuie neaparat ca rochia sa aiba un cordon sau un alt tip de accesoriu in dreptul ei. Poti obtine acelasi efect daca optezi pentru o rochie cu o croiala dreapta, cu o masura care ti se potriveste perfect. Astfel, rochia va urma liniile corpului si vei obtine o silueta de invidiat. Recomandarea noastra este aceasta Rochie bleumarin cu print geometric roz-mov. 

Nu in ultimul rand, iti recomandam si acest Costum corai cu bleumarin - rochie si sacou. Sacoul il poti purta cu succes si in cadrul altor tinute, iar rochia este cea care sigur iti va atrage atentia. Asa cum poti observa, are o croiala dreapta, iar talia este accentuata cu ajutorul unui imprimeu. Nu-i asa ca arata superb? 

Speram ca ti-au placut rochiile si nu uita ca le poti comanda direct din magazinul online Trend Land! 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș