Ce fel de compleuri alegi pentru sezonul cald? Iata recomandarile noastre!

Dupa cum stii deja, spre sfarsitul primaverii si in vara vei putea purta orice tinuta iti doresti. Totusi, noi iti recomandam ca anul acesta sa incerci tinute diferite, mai exact compleuri dama perfecte pentru orice imprejurare. In continuare, iti vom prezenta cateva dintre preferatele noastre pe care speram sa le gasesti interesante.

Costum mustar bluza din voal si pantaloni

Una dintre cele mai apreciate culori pentru sezonul cald este fara indoiala galbenul, in toate nuantele sale. Totusi, dintre toate se remarca galbenul mustar, care poate fi purtat in orice anotimp si poate scoate din anonimat orice tinuta. In acest sens iti recomandam acest Costum mustar bluza din voal si pantaloni fabricat in Romania. Bluza este confectionata din voal imprimat, iar pantalonii din stofa elastica, subtire, de calitate. Asa cum se poate observa si din imagine, bluza prezinta un imprimeu foarte frumos cu buline in doua culori, care sigur iti va placea. Are maneci scurte evazate, decolteu rotund si o croiala lejera. Pantalonii au talia inalta, sunt accesorizati cu o fundita aurie si se inchid cu fermoar si nasture. 

Costum elegant albastru format din bluza si pantaloni

Daca esti in cautarea unui costum perfect atat pentru birou, dar si pentru a fi purtat la diferite evenimente, cum ar fi o petrecere in familie sau o petrecere informala, acesta este ideal pentru tine. Este realizat dintr-o bluza alba din material ca de matase cu print floral. Aceasta prezinta betelie cu funda, se inchide la spate cu un nasture si are o croiala lejera. Pantalonii sunt confectionati din stofa subtire, elastica si au talia inalta si betelie, dunga cusuta in partea din fata, un mic slit la tiv si se inchid cu fermoar si nasture.

Costum bluza bleumarin cu buline albe si pantaloni albi

Acest costum este ideal in special pentru zilele toride de vara. Pantalonii albi sunt fara indoiala unii dintre cei mai apreciati pentru sezonul cald, asa ca nu rata ocazia sa te bucuri si tu de ei. Bluza este confectionata din voal elastic si prezinta imprimeu cu buline maxi albe. Croiala acesteia este lejera, are un decolteu rotund si prezinta platca fata-spate din dantela bleumarin. Pantalonii sunt realizati din bumbac satinat, au o croiala conica, talia inalta, se inchid cu fermoar si nasture auriu si sunt accesorizati cu o fundita aurie.

Costum elegant bluza si fusta plisata

Stim ca iti plac si fustele, asa ca nu puteam sa nu iti recomandam acest costum superb. Il poti purta oriunde doresti, deoarece se potriveste atat pentru locul de munca, dar si pentru timpul liber. Bluza este realizata din voal olive si este captusita cu acelasi material, are o croiala lejera, un decolteu rotund si maneci scurte, lejere. In talie prezinta o betelie cu funda si se inchide discret la spate. Fusta este ampla si realizata din matase plisata.

Costum elegant bluza din brocard si pantaloni albastri

Ultima recomandare de astazi este acest superb costum potrivit pentru evenimentele speciale din viata ta. Bluza este confectionata din brocard subtire, elastic si cusuta cu fir auriu. Are o croiala cambrata, achior si un cordon fals in talie, accesorizat cu o fundita satinata. Pantalonii sunt realizati din stofa albastra subtire si elastica. 

 

In incheiere, am vrea sa stim daca tu porti in general costume si daca iti plac modelele pe care ti le-am propus!

 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș