Ce imprimeuri poti purta primavara aceasta pentru a iesi in evidenta?

Venirea primaverii aduce multă bucurie si acest lucru se observa si in alegerea tinutelor de zi. Iti doresti mai multe articole vestimentare colorate sau cu imprimeuri deosebite, care sa iasa in evidenta si care sa iti aduca multe complimente. In cele ce urmeaza, iti vom prezenta cateva dintre imprimeurile pe care le poti include in tinutele de primavara aceasta. De asemenea, iti vom da ca exemplu si trei rochii de zi superbe, pe care le poti comanda din magazinul nostru online! 

Imprimeu floral-maxi 

Daca ai purtat vreodata o rochie cu imprimeu floral maxi, cu siguranta ai observat starea de bine pe care ti-a oferit-o. In general, imprimeurile florale ne duc cu gandul la natura, la zile de concediu si la frumusetea florilor de primavara, care miros divin. Primavara aceasta, iti recomandam sa porti cat mai multe imprimeuri florale - maxi. Un exemplu in acest sens este superba Rochie neagra cu print floral maxi multicolor. Este fabricata in Romania, are o croiala lejera si trebuie sa mentionam ca poate fi purtata atat in timpul liber, la un eveniment de zi sau la o plimbare, cand vrei sa atragi toate privirile, dar si la locul de munca. Prezinta volan la tiv, se inchide la spate cu un nasture, este captusita si are maneci trei sferturi cu elastic si volane. 

 

 

Animal print 

Acest tip de imprimeu nu se va demoda niciodata. Din contra: se reinventeaza in fiecare an si suntem siguri ca vei ajunge sa il adori. Animal print-ul, desi arata exceptional, a fost inteles gresit de-a lungul timpului. Piesele vestimentare cu acest tip de imprimeu ar trebui asortate cu nuante complementare sau cu nuante neutre, obtinandu-se astfel o tinuta de exceptie. Este o linie foarte fina intre o tinuta cu imprimeu animal print reusita si una nereusita. Daca nu vrei sa risti, cel mai bine este sa asortezi piesele vestimentare cu animal print cu nuante de bej sau negru. Recomandarea noastra este aceasta superba Rochie office cu animal print si esarfa neagra. Asa cum poti observa si din imagine, este o rochie complexa, care nu are nevoie de prea multe accesorii. Iti recomandam sa porti un machiaj discret, ca bijuterii sa optezi doar pentru cercei mici si inele, iar ca pantofi poti alege unii negri, nude sau asa cum poti observa si din imagine, unii in nuanta mustarului, culoare care se potriveste foarte bine acestui tip de imprimeu. 

 

 

Imprimeu geometric 

Nu puteam sa nu mentionam si imprimeul geometric. Acesta atrage toate privirile si este ideal pentru tinutele de zi, cand vrei sa le arati tuturor cat esti de fericita si optimista. In acest sens, iti recomandam minunata Rochie dreapta cu print geometric olive si volane plisate. Este fabricata in Romania si suntem siguri ca vei aprecia acest aspect. Are o croiala dreapta, astfel ca se potriveste oricui, prezinta un decolteu rotund, este confectionata din stofa crep elastica si voal plisat. 

Speram ca ti-au fost de folos informatii legate de imprimeurile pe care le poti purta primavara aceasta. Daca vrei sa vezi si alte rochii cu imprimeuri deosebite, te asteptam cu drag in magazinul nostru online!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș