Ce modele de rochii de zi sunt in tendinte primavara aceasta?

Iti place sa te imbraci in tendinte? Ce ai spune daca ti-am recomanda cateva articole vestimentare ideale pentru primavara, care se potrivesc atat tendintelor din acest sezon, cat si in restul timpului? Este vorba despre rochii de zi care nu se vor demoda prea curand si pe care sigur le vei indragi! 

 

Rochiile cu model abstract 

Rochiile cu model abstract se vor potrivi indiferent de tendinte. Daca totusi vrei sa fii in pas cu moda, poti alege rochii care sa aiba predominanta culoarea anului sau mici accente in acea nuanta. Un model pe care il poti purta cu incredere pe timpul zilei este aceasta superba Rochie office cu model abstract albastru-crem. Fiind confectionata din jerse gros, elastic, va fi potrivita zilelor mai racoroase de primavara. Are o croiala dreapta, care avantajeaza toate tipurile de siluete, prezinta un decolteu rotund si maneci trei sferturi. 

 

Rochii cu imprimeu pepit 

Imprimeul pepit este un adevarat clasic. Poate fi purtat de catre doamne si domnisoare de toate varstele, in momentele in care isi doresc o tinuta simpla si de efect. Poti purta imprimeul pepit in special la locul de munca, dar si la o intalnire de afaceri sau la un interviu, cand nu doresti sa porti negru. Sugestia noastra este acesta minunata Rochie office pepit cu garnitura din catifea. Are o croiala dreapta, prezinta maneci trei sferturi, se inchide discret la spate cu un nasture si este fabricata in Romania. 

 

Rochii cu print floral 

Probabil ai asteptat cateva luni pentru a putea purta din nou o rochie cu imprimeu floral. Desi, in teorie, poti purta oricand doresti astfel de piese vestimentare, adevarul este ca se potrivesc mai bine in in sezonul cald (primavara si vara) si la inceputul toamnei. Rochiile cu imprimeu floral sunt mereu in tendinte, iar vara aceasta se poarta printul cu flori mici. Un astfel de exemplu este aceasta Rochie din dantela cu print floral. Este confectionata dintr-un material foarte lejer, o dantela fina, neagra, cu print floral delicat. Este captusita, are o croiala lejera, astfel ca te vei simti excelent in ea si prezinta un anchior accesorizat cu fundita. Interesante sunt si manecile din tull, cu tiv si volan asimetric. 

 

Rochia din tull

Nu in ultimul rand, sa discutam si despre materiale. Pentru zilele calduroase de primavara, cu siguranta vei dori sa porti materiale delicate si lejere. Astfel, iti recomandam in primul rand o rochie delicata de tull. Acest material este unul fluid, vaporos si care poate fi inclus in numeroase tinute. Spre exemplu, o rochie din tull poate fi purtata atat cu pantofi sau cizme elegante, cat si cu ghete sau pantofi sport, daca vrei sa temperezi tinuta si sa nu mai fie una foarte eleganta. Astfel, iti recomandam o superba Rochie de zi din tull cu imprimeu abstract multicolor. Este captusita, asa incat va fi usor de purtat si are o croiala tip clos, care avantajeaza pe oricine. La tiv si la decolteu prezinta volanase, iar manecile sunt trei sferturi, cu elastic la mansete. 

Speram ca ti-au placut aceste rochii si ca le vei comanda pentru a-ti completa garderoba de primavara!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș