Ce modele de rochii marimi mari poti alege primavara aceasta?

Esti in cautarea unei rochii marime mare si nu iti plac modelele pe care le-ai descoperit deja? La Trend Land vei gasi cele mai frumoase rochii marimi mari pentru toate gusturile. Indiferent pentru ce eveniment iti doresti rochia sau care sunt culorile preferate, suntem siguri ca vei gasi articolul vestimentar care sa ti se potriveasca cel mai bine. In continuare, iti prezentam cateva rochii din noua colectie si speram sa fie pe placul tau! 

In primul rand, iti recomandam sa alegi rochii colorate, care sa iti aduca bucurie si in care sa te simti excelent indiferent de silueta. Un astfel de exemplu este aceasta Rochie turcoaz cu print floral maxi. Este fabricata in Romania, are o croiala lejera si prezinta captuseala atat pentru un plus de confort, dar si pentru a ramane impecabila pe toata durata purtarii. Tesatura din care este confectionata este fina, tip matase, prezinta maneci cu elastic si volane si de asemenea volan la tiv. Se inchide discret cu un nasture la spate si are un decolteu rotund. 

 

 

Ramanem in acelasi registru, cel al rochiilor colorate, care atrag privirile si iti recomandam si aceasta superbitate: Rochie vaporoasa din voal cu desen bordurat bordo. Este fabricata in Romania, are o croiala lejera, astfel ca este usor de purtat si foarte comoda, prezinta un decolteu discret, rotund si maneci trei sferturi cu volane incretite. Este captusita si se inchide la spate cu nasturi. Suntem siguri ca vei adora imprimeul vesel si elegant al acestei rochii. 

 

 

Ai purtat pana acum rochii sau alte articole vestimentare cu animal print? Daca nu, este momentul ideal sa le incluzi in garderoba, iar recomandarea noastra este aceasta Rochie office cu animal print si esarfa neagra. Este fabricata in Romania si este confectionata dintr-un jerse fin. Asa cum poti observa si din imagine, are un decolteu rotund, decorat cu o esarfa neagra, prezinta maneci trei sferturi cu volanase la tiv si are o croiala dreapta, astfel incat se va potrivi perfect oricui. Chiar daca este o rochie cu animal print, este foarte usor de asortat. 

 

 

Pentru evenimentele de zi la care ai nevoie de o rochie eleganta, intr-o culoare discreta, iti prezentam acest articol vestimentar: Rochie din voal si jerse bleumarin cu alb. Trebuie sa mentionam ca este fabricata in Romania, este captusita, prezinta o croiala lejera, decolteu rotund si maneci trei sferturi decorate cu perlute argintii. Asa cum se poate observa, imprimeul alb este cel care atrage atentia. Suntem siguri ca aceasta rochie va ajunge in garderoba ta. 

 

 

Ultima, dar nu cea din urma, aceasta Rochie din stofa rosie cu fir metalic si voal plisat negru. Este potrivita evenimentelor la care vrei sa porti o rochie eleganta, intr-o culoare deosebita. Prezinta o croiala lejera in partea de sus, iar fusta este conica, insa nu trebuie sa iti faci griji deoarece este croita astfel incat sa se potriveasca oricarui tip de silueta. 

 

Speram ca ti-au placut rochiile prezentate si te asteptam in magazinul nostru online pentru a le comanda!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș