Ce modele de sacouri poti comanda din noua colectie de la Trend Land?

 

Cate sacouri ai in garderoba? De cand nu ai mai achizitionat o astfel de piesa vestimentara? Sacourile se potrivesc in orice anotimp, insa putem spune ca toamna sunt ideale pentru a fi integrate in numeroase tinute. In continuare, iti prezentam unele dintre cele mai frumoase sacouri dama din noua colectie de la Trend Land, pe care le poti comanda si tu chiar acum! 

 

  1. Sacou maro cu carouri si broderie

In cazul in care preferi tinutele in culori pamantii, care nu iasa prea mult in evidenta din cauza cromaticii, atunci alege cu incredere acest superb sacou. Este realizat din stofa si lana, are captuseala si este croit clasic, astfel ca se potriveste la aproape orice tinuta. Este genul de sacou pe care il vei purta cand ai nevoie de un element elegant, insa nu stii sigur ce s-ar potrivi mai bine alaturi de tinuta pe care ai ales-o. Broderia este discreta si suntem siguri ca o sa iti placa si de asemenea, trebuie sa mentionam si nasturii, care sunt extrem de frumosi si eleganti. Sacoul este fabricat in Romania. 

 

 

  1. Sacou cu imprimeu multicolor

Daca primul sacou recomandat era unul neutru din punct de vedere al culorilor, acesta se afla la capatul opus al cromaticii. Este un sacou vesel, multicolor, care va insufleti orice tinuta ai alege. Poti sa il integrezi in tinute cu piese vestimentare negre, poti sa il asortezi la o tinuta colorata uni (spre exemplu o rochie intr-o culoare ce predomina pe sacou) sau poti sa alegi orice doresti, deoarece acest sacou iti ofera libertatea de a te exprima prin vestimentatie. Este fabricat in Romania, are o captuseala calitativa, prezinta decolteu rotund cu decupaj si se inchide cu trei nasturi eleganti. 

 

 

  1. Sacou vernil din in

Vernilul este una dintre cele mai frumoase culori, insa de multe ori neglijam articolele vestimentare in aceasta nuanta. Pentru toamna lui 2021, iti propunem acest superb sacou realizat din in, pe care il poti integra in numeroase tinute si il poti asorta atat la fusta, dar si la pantaloni. Are o croiala clasica, prezinta decolteu rotund cu decupaj si maneci trei sferturi. Un detaliu foarte frumos este reprezentat de nasturele auriu din partea din fata. 

 

  1. Sacou lila cu broderie neagra la decolteu

Iti doresti un sacou care sa atraga toate privirile si pe care sa il poti asorta foarte usor? In cazul acesta, alege cu incredere acest sacou superb, cu broderie. Datorita stilului si cromaticii, il poti purta cu usurinta atat la birou, dar si la o tinuta pentru un eveniment de zi. Este confectionat in Romania, din stofa subtire si elastica, are o croiala clasica si prezinta maneci trei sferturi. 

 

 

  1. Sacou alb cu broderie neagra

Nu in ultimul rand, iti prezentam si acest sacou alb. Il recomandam tuturor doamnelor si domnisoarele care isi doresc o piesa vestimentara deosebita, perfecta pentru birou si pentru evenimente. Este fabricat in Romania, din bumbac satinat, are o croiala clasica si se inchide cu o fundita satinata neagra. Despre broderia realizata manual nu putem spune decat ca este superba! 

 

Ce parere ai despre aceste sacouri? Le-ai alege pentru a le purta toamna aceasta si nu numai?

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș