Ce nuante sa alegi pentru pantaloni, astfel incat sa ii poti purta si la birou si la evenimente de zi?

Oricat de complexa ar fi garderoba ta, simti ca nu stii cum sa te mai imbraci? In acest caz, probabil ca nu ai suficiente articole vestimentare de baza, de la care sa incepi compunerea unei tinute. In acest caz, vrem sa iti spunem ce fel de nuante poti alege pentru pantaloni eleganti, astfel incat sa ii poti purta atat la birou, dar si la diferite evenimente de zi! 

Pantaloni negri 

Nu puteam sa incepem aceasta lista de recomandari fara culoarea ce se potriveste in orice imprejurare: negrul. Alegand o pereche de pantaloni negri, vei putea sa ii combini cu o bluza sau camasa in orice nuanta si cu orice imprimeu iti doresti. In plus, negrul este ideal pentru a fi purtat in orice imprejurare: atat la locul de munca, dar si la anumite evenimente de zi, din viata personala sau de la locul de munca. 

Pantaloni bleumarin

Foarte similari pantalonilor negri, cei bleumarin aduc totusi o nota de culoare in tinuta daca vrei sa pastrezi o nota clasica si sa te concentrezi pe nuante neutre. Totusi, daca optezi pentru pantaloni bleumarin, trebuie sa tii cont ca sunt putin mai greu de asortat, in sensul ca trebuie sa alegi in special culori calde, complementare. Bineinteles ca poti alege si culori reci, care sa creeze un contrast puternic, insa mult mai frumos se vad tinutele in care partea de sus este formata din bluze in culori calde. 

 

Pantaloni gri

Considerati clasici si formali, pantalonii gri te salveaza in zilele in care iti doresti sa arati elegant si sa ai o tinuta monocromatica. Poti opta pentru pantaloni gri din stofa pepit sau pentru pantaloni gri in carouri, care se vor vedea superb si vor reprezenta punctul central de atractie al tinutei. Ramane la latitudinea ta ce fel de pantaloni gri alegi, insa iti garantam ca vei arata superb purtandu-i! 

Pantaloni mustar

In cazul in care preferi tinutele colorate si daca la locul de munca nu este vreo problema sa alegi piese vestimentare ce ies in evidenta (intr-un mod placut, evident) sugestia noastra este sa optezi pentru pantaloni mustar. Aceasta nuanta a fost tot mai populara in ultimii ani si putem intelege usor de ce, avand in vedere cat este de frumoasa. In plus, chiar daca la prima vedere nu pare, pantalonii in aceasta culoare pot fi asortati destul de usor. 

 

Pantaloni roz pudra 

Una dintre cele mai frumoase si delicate culori, rozul pudra se potriveste perfect la tinutele foarte feminine. De aceea, ori de cate ori vrei sa arati deosebit, alege o pereche de pantaloni in aceasta nuanta si nu vei regreta! Cel mai bine o poti combina cu bluze sau camasi albe, din materiale vaporoase si cu maneci tip clopot de exemplu. 

 

In incheiere, speram ca aceste informatii sa te ajute sa alegi perechea sau perechile de pantaloni ideale pentru tine!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș