Ce poti purta vara aceasta la birou? Rochii in still office reinventat!

Stilul office are anumite reguli ce nu pot fi incalcate, insa nu inseamna ca nu poti sa reinventezi tinutele de birou, alegand rochii moderne, frumoase si care sa se potriveasca perfect atat pentru activitatile de zi cu zi, dar si pentru sedinte de exemplu. Iti recomandam sa alegi rochii care sa iti puna silueta in valoare, intr-un mod elegant. Astfel, opteaza pentru croieli drepte, in clos sau usor cambrate pe talie, niciodata pentru rochii mulate. In ceea ce priveste lungimea, rochiile midi sunt cele mai potrivite pentru birou. 

Vara aceasta, te incurajam sa te imbraci cat mai frumos si sa iti accesorizezi tinutele intr-un mod original, alegand cele mai potrivite bijuterii, curele, genti si brose. Nu uita si de pantofi, deoarece vei petrece minim opt ore incaltata cu ei: opteaza pentru tocuri sub 10 cm, groase, ce iti vor oferi stabilitate, iar ca materiale alege intotdeauna pielea naturala.

Asadar, ce poti purta vara pentru a te simti excelent la birou si pentru a avea intotdeauna o tinuta impecabila? Rochii office in stil reinventat. Acestea urmeaza liniile impuse de stilul office, dar in acelasi timp iti ofera posibilitatea de a purta tinute cu personalitate, nu doar tinute uni, fara prea multe elemente decorative sau cu o croiala plictisitoare. 

Primul tip de rochie pe care ti-l recomandam este cel cu imprimeu deosebit. Indiferent daca ne referim la imprimeuri geometrizat, abstract sau chiar animal print, nu trebuie sa eviti astfel de rochii. Imprimeurile pentru rochiile office se incadreaza perfect in cerintele codului vestimentar, din toate punctele de vedere, nu doar cromatic. Asadar, cand vrei sa iesi in evidenta, alege o rochie cu imprimeu deosebit si simte-te cea mai frumoasa!

Ramanem tot in zona imprimeurile si iti recomandam imprimeul floral. Desi este un imprimeu care nu s-a demodat niciodata, abia in ultimii ani a inceput sa fie din ce in ce mai utilizat pentru toate categoriile de rochii. Ne place foarte mult si se potriveste perfect in anotimpul cald, asa ca ar trebui sa profiti si tu cat mai mult de rochiile cu acest imprimeu, indiferent daca este un print maxi sau daca este un imprimeu de dimensiuni mici.

Trebuie sa mentionam si rochiile cu imprimeu pepit. Acesta a fost dintotdeauna unul dintre cele mai cautate pentru mediul office, deoarece este atat sobru, dar si elegant. Te incurajam sa optezi pentru rochii cu acest imprimeu care sa le confere acel aspect modern: maneci cu volane, decolteu parte peste parte si alte croieli in care te vei simti foarte bine.

Asadar, dupa cum poti observa, rochiile office nu trebuie sa insemne doar rochii uni, fara elemente decorative sau cu o croiala simpla. Poti respecta acest stil vestimentar si in acelasi timp iti poti exprima personalitatea purtand ceea ce iti place. Indiferent daca optezi sa iesi in evidenta prin imprimeu, prin culoare sau croiala, la Trend Land vei gasi cele mai frumoase rochii in stil office reinventat.

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș