Ce rochii de zi alegi pentru inceputul iernii?

Iarna pare sa isi intre in drepturi, avand in vedere temperaturile din ce in ce mai scazute din ultima perioada. De aceea daca nu ti-ai pregatit inca garderoba, ar fi bine sa cauti toate piesele vestimentare necesare si sa comanzi ceea ce iti lipseste. In cele ce urmeaza, iti prezentam cateva rochii de zi de care cu siguranta te vei indragosti la prima purtare. 

Bulinele reprezinta intotdeauna o alegere excelenta, indiferent de anotimp. Spre exemplu, vara poti alege rochii cu buline supradimensionate, in culori pastel, iar in anotimpul rece poti opta pentru rochii cu buline mici, care sa transforme tinuta in una eleganta. Astfel, iti recomandam in primul rand o Rochie bleumarin cu buline si bordura florala laterala. Aceasta este confectionata dintr-un jerse gros, elastic, astfel incat o vei putea purta chiar si in zilele foarte friguroase. Are o croiala dreapta, ce se potriveste oricui si un decolteu discret, rotund. Manecile sunt trei sferturi. Suntem siguri ca vei aprecia nu doar imprimeul discret cu buline, care te poarta cu gandul la un imprimeu festiv, ci si bordura florala laterala. Rochia poate fi purtata chiar si la birou si in functie de vreme o poti asorta la o geaca, un palton, la pantofi, cizme sau ghete. 

De cand nu ai mai purtat o rochie in carouri? Carourile, unul dintre cele mai frumoase imprimeuri, un imprimeu clasic am putea spune care continua sa fie in tendite chiar si astazi. De aceea, iti recomandam sa alegi rochii in carouri pentru zi, indiferent daca este vorba despre o tinuta casual de birou, o iesire in oras cu prietenii sau un eveniment lejer, unde nu ai nevoie de o tinuta prea elaborata. Astfel, iti recomandam o rochie de care suntem siguri ca te vei indragosti si ca o vei purta de cat mai multe ori. Este vorba despre aceasta Rochie dreapta cu buzunare in carouri maro. Este fabricata in Romania, din stofa elastica de cea mai buna calitate. Prezinta un decolteu rotund, buzunare functionale in partea din fata si maneci trei sferturi. Are o croiala dreapta, astfel ca se va aseza foarte bine pe corp, indiferent de silueta ta. 

Avand in vedere ca toamna esti mereu in cautarea unor tinute cat mai lejere si calduroase, ne-am gandit sa iti prezentam si o superba Rochie lejera bordo cu buzunare. Rochiile lejere pot fi purtate ca atare, alaturi de o pereche de pantofi daca vei petrece timpul exclusiv inauntru sau ii poti asorta o pereche de botine sau cizme, dupa plac. Avand in vedere croiala suntem siguri ca o vei gasi foarte comoda si ca vei dori sa o porti in cat mai multe zile. Vestea cea buna este ca datorita culorii, poate fi asortata foarte usor, astfel ca o vei putea purta diferit, ori de cate ori vei dori. 

Asadar, daca iti doresti rochii deosebite pentru acest inceput de iarna, alege una dintre acestea. Te incurajam sa intri pe site-ul Trend Land si sa vezi ce alte modele ti-ar putea placea! 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș