Ce rochii de zi ti se potrivesc daca esti mignona?

Doamnele si domnisoarele mignone pot gasi dificila alegerea unei rochii de zi. Cu toate acestea, nu trebuie sa te descurajezi, deoarece exista cateva modele ce avantajeaza femeile mici de statura. In continuare, iti vom prezenta cateva modele de rochii de zi si iti vom explica de ce sunt potrivite persoanelor mignone. Speram sa iti fie de ajutor informatiile si recomandarile. 

Rochii cu decolteu in V 

Acestea sunt cu siguranta unele dintre cele mai potrivite rochii de zi pentru doamnele si domnisoarele mici de statura. Decolteul in V pune in evidenta bustul si alungeste vizual gatul. Astfel, accentul va cadea pe partea superioara a corpului, iar intreg corpul va parea mai inalt. 

Cand porti o rochie cu decolteu in V, pentru a pastra acest efect de alungire, ar fi bine sa nu optezi pentru bijuterii care ies in evidenta, cum ar fi coliere statement sau lantisoare foarte lungi. Alege bijuterii discrete, cat mai subtiri, care sa echilibreze tinuta. 

Iti recomandam o superba Rochie clos din dantela florala bleumarin, pe care o poti purta atat in timpul liber, cat si la birou sau de ce nu, la un eveniment de zi unde nu ai nevoie de o rochie foarte eleganta. 

 

Rochiile cu talii inalte si accentuate 

Rochiile cu talii inalte sunt ideale pentru femeile mignone, deoarece pot da impresia unor picioare mai lungi. Accentul va fi pus in punctul cel mai inalt al taliei, astfel incat te poti bucura de o silueta alungita din punct de vedere vizual. De asemenea, daca alegi o rochie cu talia inalta si cu un slit discret pe picior, cu siguranta efectul vizual va fi si mai puternic.

Recomandarea noastra este aceasta Rochie neagra din voal cu imprimeu floral bej. Asa cum poti observa si din imagine, are doua atribute ce o recomanda persoanelor mici de statura: decolteul in V si talia foarte inalta. In plus, avand si fusta plisata, va contribui si aceasta la alungirea siluetei din punct de vedere vizual. Aceasta rochie este captusita, prezinta maneci lungi cu elastic si volanase si este disponibila intr-o marime universala. 

Rochiile pana la genunchi 

Ultimul tip de rochie pe care ti-l prezentam astazi este rochia pana la genunchi. Aceasta se potriveste doamnelor si domnisoarele care nu poarta tocuri in general si care isi doresc totusi sa obtina un efect de alungire a picioarelor. Este important ca rochia sa nu depaseasca foarte mult linia genunchilor, astfel vei obtine un efect nedorit. 

Sugestia noastra este sa alegi aceasta Rochie dreapta bleumarin cu glitter. Are o croiala dreapta, este confectionata din jerse elastic, perfecta pentru toamna si primavara, prezinta pliuri in zona soldului pentru a accentua silueta si maneci lungi cu mansete, decorate cu nasturi. 

Speram ca recomandarile noastre sa te ajute sa alegi cea mai buna rochie de zi. In categoria rochiilor de zi din magazinul nostru online, vei gasi numeroase modele ce se potrivesc femeilor mignone, asa ca ai de unde alege!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș