Ce rochii din noua colectie poti purta la o cununie civila?


Ne apropiem cu pasi repezi de vara, iar acest lucru inseamna ca ne vom bucura de cat mai multe evenimente emotionante, asa cum sunt si cununiile civile. Probabil abia asteptai sa iei parte la momentul in care persoane dragi tie devin o familie in mod oficial si mai mult ca sigur iti doresti sa gasesti tinuta ideala pentru a participa la un asemenea eveniment. Pentru a-ti veni in ajutor, in continuare iti vom prezenta cinci rochii dama din noua colectie, ideale pentru a fi purtate atat de catre invitate, dar si de catre viitoarele mirese. Speram sa iti placa! 


Avand in vedere ca este o ceremonie care se desfasoara ziua, iar petrecerea incepe de obicei imediat dupa, probabil iti vei dori o rochie intr-o culoare deschisa. De aceea, iti recomandam superba Rochie roz din dantela si voal plisat. Este fabricata in Romania, din materiale foarte bune si are o croiala lejera, astfel ca se va potrivi perfect oricui. Decolteul rotund si discret ii confera un plus de eleganta, la fel ca si manecile scurt din voal.

Iti doresti o rochie tinereasca in care sa spui cel mai frumos ,,da” din viata ta? Sau o rochie in care sa participi la un eveniment atat de emotionant al unei persoane importante pentru tine? In acest caz, iata ce iti recomandam: Rochie roz cu sclipici si drapaj tip funda. Asa cum se poate observa si din imagini, este o rochie delicata, perfecta daca iti doresti un look care sa atraga atentia intr-un mod placut. Elementele care ii dau un plus de romantism sunt sclipiciul si funda din dreptul taliei, care o accentueaza intr-un mod delicat.

Indigo este o culoare puternica, o culoare ce atrage atentia si semnifica emotiile puternice si romantism. De aceea, daca esti invitata la o cununie civila sau daca chiar tu personajul principal si nu stii ce sa alegi, iti recomandam aceasta Rochie eleganta indigo cu broderie. Rochia este fabricata in Romania, din cele mai bune materiale si se potriveste oricarei siluete. Asa cum se poate observa si din imagine, talia este accentuata cu ajutorul unor falduri si a unei broderii realizate din dantela aurie. Manecile sunt superbe si se diferentiaza datorita volanelor elegante. Cum sa nu iubesti o astfel de rochie?

In cazul in care iti place stilul clasic, romantic si culorile neutre, iti recomandam cu incredere aceasta Rochie neagra din catifea cu maneci din voal. Asa cum poti observa, este o rochie eleganta, ce pastreaza totusi o nota de modernism. Are o croiala dreapta, ce urmeaza linia corpului, un decolteu rotund cu decupaj si decorat accesorii aurii cu strasuri si maneci delicate, evazate din voal.

In incheiere, am vrea sa stim catre dintre aceste rochii ti-a atras atentia cel mai mult si de ce!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș