Ce rochii poti purta toamna aceasta la birou pentru a fi in tendinte?

Iti doresti tinute office deosebite, care sa alunge monotonia si pentru care sa primesti complimente? In cazul acesta, avem recomandarile ideale pentru tine. In continuare, iti vom prezentam cateva rochii office in tendinte toamna aceasta si iti vom spune de ce sa le alegi. Suntem siguri ca iti vor placea si ca le vei integra in tinutele tale de toamna. 

 

Rochiile din stofa pepit 

Din categoria articolelor vestimentare ce nu se vor demoda prea curand si care sunt in tendinte indiferent de an, putem mentiona si rochiile realizate din stofa pepit. Acest material este cunoscut de zeci de ani si se potriveste perfect in mediul profesional. Avand in vedere culoarea si imprimeul, acest tip de stofa poate fi purtat de catre oricine, indiferent de varsta. 

Un exemplu de rochie care poate avantaja pe oricine este aceasta Rochie office din stofa pepit cu garnituri negre. Este confectionata din stofa elastica si are o croiala dreapta. Prezinta un decolteu rotund, accesorizat cu banda decorativa si nasturi, astfel ca nu vei avea nevoie de coliere pentru a infrumuseta partea de sus a rochiei. Se inchide la spate cu un fermoar ascuns si prezinta maneci trei sferturi cu mansete si nasturi decorativi. 

 

 

Rochiile cu printuri abstracte in culori neutre

Daca iti faci griji ca nu poti purta imprimeuri la locul de munca, atunci ar trebui sa optezi pentru printuri in culori neutre sau in culori pastelate, daca vrei un pic de culoare in tinutele tale. Astfel, alege rochii cu imprimeu negru, gri, alb, crem si asa mai departe. In ceea ce priveste modelul de imprimeu, daca vrei sa iesi in evidenta intr-un mod placut, poti opta pentru imprimeuri abstracte. 

Daca nu stii ce sa alegi, atunci iti recomandam aceasta Rochie clos alba cu print abstract negru. Are o croiala in clos, care avantajeaza orice silueta, prezinta maneci trei sferturi si un decolteu rotund. Suntem siguri ca vei aprecia betelia neagra cu aplicatie crosetata, care evidentiaza foarte frumos talia. La spate, se inchide cu un fermoar ascuns. 

 

Rochii in nuante de verde 

Verdele este o culoare potrivita pentru toamna, asa ca te incurajam sa gasesti nuanta ideala pentru tine. Poarta o astfel de rochie cand vrei sa iesi in evidenta intr-un mod placut si iti garantam ca te vei simti foarte bine. 

Recomandarea noastra este o Rochie verde cu volane si esarfa din voal. Este confectionata din jerse elastic verde, ceea ce inseamna ca poate fi purtata si in zilele mai racoroase de toamna. Are o croiala dreapta, prezinta un decolteu rotund, accesorizat cu o esarfa din voal multicolor, iar manecile trei sferturi sunt si ele decorate cu acelasi tip de voal. Rochia este fabricata in Romania. 

Asadar, daca iti doresti cele mai frumoase rochii in tendinte pentru toamna aceasta, alege cu incredere Trend Land. Te asteptam in magazinul nostru online pentru a-ti comanda modelele preferate. De asemenea, tot aici vei gasi si accesorii pe care sa le asortezi la tinutele tale office.

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș