Ce rochii sunt potrivite pentru a lua masa în aer liber vara aceasta?

Cand vremea este frumoasa, este placut sa iei masa in aer liber. Este o modalitate atat de relaxanta de a profita la maximum de anotimpul cald! La urma urmei, toamna si iarna te vor trimite din nou in interior - asa ca profita din plin de fiecare moment. Atunci cand iei masa in aer liber, este si mai placut daca alegi haine comode, in care arati si te simti bine.

Daca alegi rochiile potrivite, vei simti o mare diferenta in ceea ce priveste nivelul de confort si eleganta. Asadar, ce rochii sunt cele mai bune pentru a lua masa in aer liber in aceasta vara? Aceasta lista de criterii si idei de tinute te va ajuta sa arati si sa te simti bine in acest sezon.

Pasul 1: Alege materialul potrivit

In timpul verii, ai nevoie de materiale respirabile care iti vor mentine pielea racoroasa. In general, ar trebui sa te rezumi la materiale usoare care elimina umezeala, cum ar fi bumbacul cu tesatura subtire, inul sau o rochie din jerseu. Evita tesaturile mai grele, cum ar fi materialele pentru pulovere, casmirul, tricotajele groase din bumbac, lana si fleece. 

Aceste decizii ar trebui sa vina in mod natural, pe masura ce te adaptezi la vreme si cauti materiale mai racoroase care iti vor oferi cea mai relaxanta experienta in aer liber. Odata ce ai gasit materialul ideal, poti gasi apoi croiala si culoarea potrivite.

Pasul 2: Gaseste croiala potrivita

Daca doresti sa te simti in largul tau vara, hainele largi si vaporoase sunt cea mai buna optiune. Aceasta regula este valabila pentru toate piesele vestimentare de vara - fie ca porti pantaloni care au croiala evazata, bluze supradimensionate, fuste largi sau rochii vaporoase, cele mai bune haine pentru vremea calda trebuie sa ofere pielii tale spatiu pentru a respira. 

Exploreaza rochiile in forma de A care sunt confectionate din materiale respirabile. Forma larga si vaporoasa este perfecta pentru vara. De asemenea, poti alege de rochii delicate cu volane, iar daca esti in cautarea unor rochii marimi mari, analizeaza modelele disponibile la noi pe site! 

 

 

Pasul 3: Alege culorile deschise

Stiai ca unele culori sunt mai potrivite decat altele pentru a-ti mentine o temperatura a corpului potrivita? In special, hainele albe, gri, galbene, roz si rosii reflecta mai bine lumina soarelui, astfel incat caldura nu este absorbita la fel de mult in haine. Culorile care trebuie evitate in toiul zilei includ orice culoare inchisa, cum ar fi negru, maro sau violet. Cu toate acestea, daca planuiesti sa iei masa seara, culoarea rochiei nu conteaza atat de mult, deoarece vremea devine mult mai racoroasa pe masura ce se insereaza.

Tine cont doar de vreme si de ora mesei pentru a-ti planifica tinuta. De exemplu, daca iei masa in aer liber la pranz, o rochie midi de culoare roz deschis iti va oferi protectie solara adecvata. In schimb, daca mergi la cina, poti alege orice culoare doresti, cum ar fi o rochie neagra si mulata.

Urmand aceste 3 sfaturi simple, poti gasi cea mai potrivita rochie pentru a lua masa in aer liber, indiferent de momentul zilei!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș