Ce tipuri de rochii in marimi mari te avantajeaza cel mai bine? Iata recomandarile noastre!

 

A avea o silueta voluptoasa nu inseamna ca nu te poti imbraca asa cum iti doresti. Nu alege doar rochii largi sau rochii drepte, deoarece te vei plictisi si nici nu iti vei pune in evidenta silueta. Nu te teme sa incerci stiluri, croieli si culori noi, deoarece niciodata nu stii ce ti se potriveste pana nu probezi! In cele ce urmeaza, iti vom spune care sunt tipurile de rochii marimi mari ce te pot avantaja indiferent de ocazie! 

 

Rochii in A 

 

Aceasta croiala este universala si se potriveste fara probleme oricui. Rochiile in A pot fi usor adaptate oricui stil, indiferent daca ne referim la rochii pentru evenimente, rochii office, rochii casual si asa mai departe. Rochiile in A accentueaza foarte usor corpul, pentru a da impresia unei siluete superbe. Chiar daca nu ai silueta perfecta, nu trebuie sa optezi pentru rochii mult prea mari si cu o croiala lejera, care nu iti vor pune in evidenta formele. Concentreaza-te pe atuurile siluetei tale si alege cele mai frumoase rochii in A. Poti opta pentru o lungime midi sau de ce nu, chiar si pentru rochii scurte, perfecte pentru a fi purtate in timpul liber. 

 

Rochii parte peste parte 

 

Daca in garderoba ta nu se regaseste macar o rochie parte peste parte, trebuie sa ,,remediezi” cat mai repede acest lucru. Rochiile parte peste parte pun in evidenta decolteul, dar intr-un mod discret, foarte frumos si ofera un efect de subtiere a taliei. Poti alege acest tip de rochie pentru orice ocazie: pentru mers la birou, pentru timpul liber si chiar si pentru o petrecere. Cel mai adesea vei gasi rochii parte peste parte pentru birou, deoarece este o croiala ideala pentru a ,,sparge” monotonia tinutelor office. 

 

Rochii tip creion 

 

Stim ca poate vei spune ca nu poti purta acest stil de rochie, insa trebuie doar sa ai incredere ca ti se va potrivi. Nu exista bariere cand vine vorba despre tinute in marimi mari. Poti purta si culori deschise sau culori aprinse si imprimeuri si rochii scurte sau pe corp. Secretul este sa alegi marimea potrivita pentru tine: nici prea mare, deoarece nu iti vei mai pune in evidenta corpul si vei da impresia unei siluete mai mari decat este, dar nici prea stramta, pentru a nu pune accent pe zonele pe care tu le consideri problematice. Asadar, bucura-te de cele mai frumoase rochii tip creion pentru birou sau pentru un eveniment special la care esti invitata. 

 

Rochiile tip baby doll 

 

Acest tip de rochie pune in evidenta atat bustul, dar si talia. Indiferent de silueta ta, trebuie sa stii ca poti purta rochii care sa iti evidentieze talia si pentru care sa primesti cat mai multe complimente. Asa cum stii, silueta ideala este cea tip clepsidra, iar acest tip de rochie incearca sa creeze impresia unei clepsidre, prin evidentierea partii de sus. 

 

Little black dress 

 

Nu puteam sa nu iti recomandam si celebra piesa vestimentara. Avantajul acesteia este versatilitatea. O poti purta cu incredere si la birou, dar si daca iesi in oras imediat dupa si nu iti doresti sa te mai schimbi. Little black dress se potriveste si la diverse evenimente de seara, asa ca iti recomandam sa ai mai multe modele in garderoba si sa le alegi in momentele in care nu ai inspiratie. 

Dupa cum poti observa, o silueta voluptoasa nu inseamna ca poti alege doar anumite piese vestimentare. Bucura-te de varietate in garderoba si te vei simti si vei arata excelent!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș