Ce tipuri de rochii office poti purta: sfaturi si recomandari

Stiai ca intr-un an petreci peste 1500 de ore la locul de munca? Bineinteles, depinzand si de tipul de job si numarul de zile de odihna. Daca faci un calcul mai extins, rezulta ca aproape o treime din viata o vei petrece la job. Astfel, una dintre cele mai bune decizii este sa te imbraci intotdeauna confortabil si frumos, pentru a te simti cat mai bine. Stim ca in fiecare dimineata iti este destul de greu sa te decizi ce vei purta, insa vrem sa iti venim in ajutor si sa iti oferim cele mai bune sfaturi si recomandari pentru tinutele ideale pe care sa le porti la job. 

De ce sa alegi rochii office? 

Pentru un mediu office de lucru, cel mai bine ar fi sa alegi rochii office. Daca nu ai o uniforma pe care trebuie sa o porti la locul de munca si te bazezi doar pe niste recomandari sau un cod vestimentar, atunci poti alege cu incredere rochii office deosebite. Acestea vor arata spectaculos si te vei simti excelent purtandu-le. In plus, unele dintre acestea pot fi integrate cu succes si in tinute pentru evenimente de zi spre exemplu. Rochiile office sunt foarte usor de asortat si reprezinta 80% din tinuta. Doar mai trebuie sa adaugi incaltamintea, o haina de exterior in functie de anotimp si cateva accesorii. 

Recomandari de rochii office in functie de codul vestimentar impus 

Daca ai un cod vestimentar pe care trebuie sa il respecti, cu siguranta consideri ca nu ai multa libertate in ceea ce priveste alegerea tinutelor. Din fericire, chiar si in cazul unor coduri vestimentare stricte poti sa te imbraci astfel incat sa combini recomandarile cu stilul personal. 

Incepem cu recomandarile pentru stilul business, cel mai strict dintre toate. Desi nu ai prea multe optiuni in ceea ce priveste paleta de culori, fiind recomandate culorile neutre, poti alege oricand rochii care sa iti puna in evidenta silueta intr-un mod placut. Astfel, poti opta pentru rochii tip creion sau rochii cu o croiala dreapta, purtate cu sacou si cu tocuri mai joase de 10 cm. Un exemplu in acest sens este aceasta Rochie office neagra cu buzunare. Asa cum poti observa din imagine, este simpla, dar rafinata si eleganta. 

Pentru stilul business casual, poti alege rochii mai variate din punct de vedere al cromaticii si croielii. Cu toate acestea, mare atentie la lungimea rochiei si la stilul acesteia: fara maneci cu volane, lungimea trebuie sa nu fie mai sus de genunchi, iar daca optezi pentru imprimeuri alege-le pe cele clasice. Un exemplu foarte bun este aceasta Rochie office pepit cu garnitura din catifea. 

 

Bineinteles, nu uitam nici de rochiile office casual, care permit mai mult libertate din punct de vedere al imprimeurilor si culorilor. Bineinteles, tine cont de lungime si nu opta pentru o rochie scurta. Iti recomandam aceasta Rochie lejera neagra cu tiv albastru. 

Speram sa iti foloseasca informatiile si sa comanzi rochii de la Trend Land pentru a arata excelent la birou. 

 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș