Cele mai atractive bluze dama elegante pentru vara anului 2020

 

In ultimii ani, vara, tot mai multe doamne si domnisoare prefera sa poarte rochii indiferent de context, astfel incat rare sunt ocaziile in care aleg o tinuta formata dintr-o bluza si o pereche de pantaloni. Daca stii cum sa combini bluzele astfel incat sa ai un look de invidiat, iti garantam ca vei incepe sa le iubesti din nou. In unele situatii, rochiile nu sunt tocmai comod de purtat si parca ti-ai dori o pereche de pantaloni si o bluza chic. Pentru acele situatii, iti vom prezenta in continuare cinci bluze dama elegante, pe care speram sa le indragesti de la prima vedere! 

Punem pariu ca una dintre culorile tale preferate pentru vara este cea a piersicii. Foarte multe doamne si domnisoare adora bluzele si rochiile in aceasta nuanta de roz, asa ca nu puteam sa nu iti recomandam o Bluza roz-piersica cu garnitura satinata. Este o bluza delicata, care se va integra perfect atat intr-o tinuta de zi, dar si intr-o tinuta eleganta, pentru un eveniment la care iti doresti sa arati perfect, fara prea mult efort. Asorteaz-o unei perechi de pantaloni albi, din in, conici si unei perechi de sandale cu toc si ai o tinuta perfecta pentru a-ti exprima feminitatea si delicatetea intr-o zi torida de vara.

 

 

Printurile geometrice nu se vor demoda niciodata. Daca inca nu ai in garderoba ta o bluza cu un astfel de imprimeu, te sfatuim sa remediezi cat mai repede situatia. Alegerea noastra este o Bluza bleumarin cu print multicolor gri. Se potriveste perfect atat la blugi, dar si la pantaloni sau chiar si fuste, daca alegi unele cat mai simple, cu o croiala dreapta sau chiar stil creion. Poti purta bluza alaturi de un blazer, in diminetile sau serile mai racoroase si o poti accesoriza cu un colier lung.

 

 

 

Fara indoiala, evenimentele deosebite cer tinute elegante. Daca nu vrei sa porti o rochie, poti alege cu incredere o tinuta formata dintr-o bluza superba si o pereche de pantaloni eleganti. In acest sens, iti propunem Bluza violet din voal satinat. Dupa cum poti observa, aceasta atrage prin culoarea deosebita, prin aspectul satinat si detaliile din zona umerilor formate din paiete mov si negre. Cel mai bine s-ar asorta aceasta bluza la o pereche de pantaloni negri conici, cu talie inalta si pantofi cu toc stiletto.

 

 

 

Niciodata nu poti spune ca ai suficiente bluze casual, perfecte pentru a fi integrate in orice tinuta. Acestea sunt piese vestimentare basic, pe care le poti folosi in fiecare zi cu succes. Recomandarea noastra? Bluza albastra din bumbac cu buzunar aplicat. Este croita lejer si poate fi purtata cu succes atat la blugi, dar si la pantaloni scurti de exemplu. Culoarea este superba si iese in evidenta, astfel incat trebuie sa ai putina grija la asortarea acestei bluze.

 

 

 

Nu puteam sa incheiem seria de recomandari fara o bluza cu imprimeu floral, mai exact Bluza alba cu print floral caramiziu. Acest gen de imprimeu este ideal pentru anotimpurile calde (primavara si vara) si indulceste orice tinuta. Bluza aceasta are un decolteu rotund cu decupaj si un tiv asimetric pentru un aspect deosebit.

 

 

 

In incheiere, am vrea sa stim care dintre aceste bluze ti-a atras cel mai mult atentia si de ce!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș